ΠΑΟΚ

Η πρώτη γνωριμία με Τούμπα και... Θύρα 4

Η πρώτη γνωριμία με Τούμπα και... Θύρα 4
INTIME SPORTS

Η αποστολή της Ουντινέζε πήγε κατευθείαν από το αεροδρόμιο στο γήπεδο που σήμερα καλείται να τα βγάλει πέρα με τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του (VIDEOS).

Πολιτική της Ουντινέζε στα φετινά ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι να ταξιδεύει παραμονές κάθε αγώνα και αν είναι εφικτό να κάνει την τελευταία προπόνησή της στην Ιταλία.

Αυτό έπραξε και στους αγώνες της με τον ΠΑΟΚ, αφού παίκτες και Γκουιντολίν ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στο Όυντινε και στη συνέχεια πέταξαν για την Ελλάδα.

Έβαλαν όμως στο πρόγραμμά τους και μία αναγνωριστική βόλτα στην Τούμπα. Έτσι, το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της ιταλικής ομάδας, λίγο μετά τις 18.30 βρέθηκε στο γήπεδο όπου αύριο θα διεξαχθεί ο σπουδαίος αγώνας κόντρα στον "Δικέφαλο".

Πρώτος βγήκε από το πούλμαν ο επικεφαλής της ιταλικής ομάδας, ο αθλητικός διευθυντής Φαμπρίτσιο Λαρίνι και στη συνέχεια τα υπόλοιπα στελέχη της και φυσικά ο Γκουιντολίν και οι ποδοσφαιριστές.

Ανάμεσά τους δεν ήταν τελικά ο Αντόνιο Ντι Νατάλε ως... θεατής που, όπως διευκρίνιζαν οι Ιταλοί δημοσιογράφοι που συνοδεύουν την Ουντινέζε, έμεινε στη βάση του για να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα με το δάκτυλο του ποδιού του.

Χωρίς να χάσουν χρόνο οι παίκτες της Ουντινέζε... πάτησαν το χορτάρι της Τούμπας και παράλληλα άρχισαν τις ερωτήσεις σχετικά με τον κόσμο που θα προσέλθει αύριο στο γήπεδο και σε ποια θύρα του γηπέδου θα κάθονται οι φανατικοί οπαδοί της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Η πρώτη γνωριμία με την Τούμπα και την... θύρα 4 ολοκληρώθηκε λίγη ώρα αργότερα με τους Ιταλούς να αποσύρονται στο ξενοδοχείο. Μία γεύση από την αναγνωριστική βόλα της Ουντινέζε στην Τούμπα μπορείτε να πάρετε στα videos που ακολουθούν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ