ΠΑΟΚ

Το μυστήριο μπλοκάκι του Μπόλονι

Το μυστήριο μπλοκάκι του Μπόλονι
INTIME SPORTS

Αφοσιωμένος στα πλάνα του εν όψει του ματς με την Ουντινέζε ήταν ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της προπόνησης της Τετάρτης.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το κρίσιμο παιχνίδι με την Ουντινέζε την Πέμπτη (23/2) ολοκληρώνεται την Τετάρτη (22/2) με μια προπόνηση στην Τούμπα.

Οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία του "Δικεφάλου" βρέθηκαν στο γήπεδο περίπου στις 11 π.μ. ώστε να βάλουν τις τελευταίες "πινελιές" πριν την μάχη με την ιταλική ομάδα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Λάσλο Μπόλονι πριν την έναρξη του προγράμματος, αλλά και το διάστημα που οι ποδοσφαιριστές του έκαναν ζέσταμα, κάθισε μόνος του σε μια γωνία και ήταν αφοσιωμένος στο μπλοκάκι του, στο οποίο σημείωνε και μελετούσε συνεχώς.

Προφανώς, ο Ρουμάνος προπονητής κατάστρωνε τα πλάνα του για ένα παιχνίδι το οποίο ειδικά μετά το 0-0 του Φρίουλι έχει αποκτήσει ιδιαίτερη βαρυτητά.

Τέλος, ο Γκαρσία βγήκε στον αγωνιστικό με καλυπτόμενο το προσωπό του, σαν... "τρομοκράτης", ενώ το πρόγραμμα κύλησε με αισιοδοξία ότι την Πέμπτη (23/2) ο " Δικέφαλος" θα φτάσει σε μια ιστορική επιτυχία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ