ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: "Ο ΠΑΟΚ αξίζει να περάσει"

Βιεϊρίνια: "Ο ΠΑΟΚ αξίζει να περάσει"

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια συνεχίζει τις θεραπείες για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση της Bundesliga, αλλά η καρδιά και το μυαλό του βρίσκονται στον ΠΑΟΚ! Διαβάστε τι δήλωσε για τη "μάχη" με την Ουντινέζε.

Ο πρώην άσος του "Δικεφάλου" δεν ξεχνά τις στιγμές που πέρασε στη Θεσσαλονίκη και μιλώντας στην εφημερίδα "ΣΠΟΡ του Βορρά" αναφέρθηκε στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ουντινέζε.

" Φυσικά και είδα το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ στην Ιταλία και πιστεύω ότι το 0-0 ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα μας", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

" Ό ΠΑΟΚ μας μπορεί να προκριθεί παρότι η Ουντινέζε είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα. Στην Τούμπα οι πιθανότητες είναι 50-50. Ωστόσο ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη έχει πάρει σπουδαία αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια και μπορεί να τα καταφέρει. Ποιος ξεχνάει τις νίκες με Βιγιαρεάλ, με Φενέρμπαχτσε και τις άλλες μεγάλες προκρίσεις;".

Ο Βιεϊρίνια από τη στιγμή που εγκαταστάθηκε στη Γερμανία δεν έχει χάσει παιχνίδι του ΠΑΟΚ! Έχει εντοπίσει ελληνικό μαγαζί με NOVA και μπορεί εκεί να παρακολουθεί όλα τα παιχνίδια του "Δικεφάλου"! " Ανυπομονώ όταν τελειώσει το πρωτάθλημα στη Γερμανία να βρεθώ ξανά στην Τούμπα για να δω ξανά ένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ από κοντά. Πιστεύω ότι θα προλάβω κάποια ματς στα πλέι οφ!", τόνισε.

Χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ οικογένειά του: " Ό ΠΑΟΚ είναι η οικογένειά μου! Εύχομαι λοιπόν στους φίλους μου με τους οποίους είχαμε φέρει μαζί την ομάδα και φέτος (όπως και πέρυσι...) μέχρι τους "32" του Europa League να κερδίσουν και να πάρουν την πρόκριση γιατί πραγματικά το αξίζουν! Και η ομάδα το αξίζει και ο κόσμος. Να μην ξεχάσει κανένας τι έχει καταφέρει αυτή η ομάδα τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη και να πιστέψουν όλοι μαζί ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Είμαι αισιόδοξος παρά τις δυσκολίες που έχει η ρεβάνς με την Ουντινέζε", κατέληξε.

Ο Πορτογάλος είναι ο πρώτος ξένος σκόρερ του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη με 8 γκολ και συνολικά ο 3ος στην ιστορία της ομάδας μαζί με τον Σαράφη και πίσω από Σαλπιγγίδη (12) και Γιασεμάκη (9).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ