ΠΑΟΚ

Γκαγκάτσης: "Οχι στους πυρσούς"

Γκαγκάτσης: "Οχι στους πυρσούς"
INTIME SPORTS

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα όσον αφορά στην συμπεριφορά των οπαδών του "Δικεφάλου" που θα βρεθούν στις εξέδρες της Τούμπας για το ματς με την Ουντινέζε.

"Τα δύο τελευταία χρόνια που αγωνιζόμαστε και πάλι στην Ευρώπη μπορούμε να πούμε ότι η Ουντινέζε ήταν η πιο φιλόξενη από όλες τις ομάδες που αντιμετωπίσαμε.

Ολα τα αιτηματά μας έγιναν δεκτά από το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο. Είμαστε έτοιμοι να τους ανταποδώσουμε την φιλοξενία", είπε αρχικά στον "Libero 107.4" και πρόσθεσε:

"Εχουν ζητήσει 150 εισιτήρια για την θύρα 8 τα οποία έχουν παραλάβει και άλλα 350 τα οποία δεν τα παρέλαβαν ακόμη.

Οσα χρειαστούν από αυτά χρειαστούν θα τα πάρουν από εδώ. Δηλαδή μπορούν να είναι μέχρι 500 Ιταλοί στην θύρα 8.

Εχουν πάρει και προσκλήσεις για τα επίσημα. Αυξήθηκε το ενδιαφέρον τους γιατί μπορεί να πίστευαν πριν το πρώτο ματς ότι θα έχουν σκορ ασφαλείας.

Μετά το ματς του Φρίουλι το παιχνίδι της Τούμπας απέκτησε βαρύνουσα σημασία και για αυτούς".

Για τον κίνδυνο που διατρέχει ο ΠΑΟΚ και την προειδοποίηση της UEFA με το πρόστιμο των 50.000 ευρώ δήλωσε:

"Είναι το μεγαλύτερο πρόστιμο σε 27 παιχνίδια στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Ηρθε μαζί με μια σαφή προειδοποίηση από την UEFA ότι πλέον πρέπει να είμαστε πιο σκληροί στο θέμα των πυρσών και όσο προχωράμε θα είναι και αυτοί πιο αυστηροί.

Φοβάμαι ότι μπορεί να είναι και πιο βαριά η τιμωρία στο μέλλον. Σε κάθε ματς έχουμε πυρσούς και βεγγαλικά. Εμάς μπορέι να μας αρέσει αλλά οι κανονισμοί είναι κανονισμοί και πρέπει να ακολουθηθούν.

Αν η ομάδα περάσει στους "16" αυτός που θα ανάψει πυρσό θα έχει και την ευθύνη αν η ομάδα αγωνιστεί χωρίς κόσμο".

Για την εκδρομή στο "Φρίουλι" τόνισε: "Πολύς κόσμος ταξίδεψε στο Φρίουλι και στην UEFA το μόνο που έγραψαν είναι και πάλι κάποιο πυρσοί που άναψαν. Οσον αφορά την έκδρομή μας έδωσαν συγχαρητήρια".

Για τα εισιτήρια του ματς της Πέμπτης (23/2): "Υπάρχουν εισιτήρια για το παιχνίδι για όλες τις θύρες. Τα εκδοτήρια είναι ανοιχτά, τα μισά εισιτήρια περίπου έχουν δοθεί. Από τα 25.000 που εκδόθηκαν έχουν φύγει τα 12.500".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ