ΠΑΟΚ

Το γεμάτο απουσιολόγιο της Ουντινέζε

Το γεμάτο απουσιολόγιο της Ουντινέζε
Γκαρσία

Ποιοι παίκτες είναι εκτός πλάνων Γκουιντολίν για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από την Ιταλία

Πέντε εκτός, ένας επιστρέφει. Αυτό αναφέρει η τελευταία πληροφόρηση από την Ιταλία σχετικά με τους πάικτες που θα ενισχύσουν την Ουντινέζε στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ σύσσωμου του Τύπου, εκτός πλάνων του Φραντσέσκο Γκουιντολίν θα βρεθούν ο Ίσλα, ο Μπαντού, ο Ντι Νατάλε (που με βάση μία φημολογία που αναπτύχθηκε αλλά δεν επιβεβαιώνεται από την γειτονική χώρα θα ταξιδέψει στην Ελλάδα προφανώς για να παρακολουθήσει ως θεατής το παιχνίδι) και ο Πίντσι που τραυματίστηκε στο ματς του "Φρίουλι".

Ο πέμπτος... της παρέας θα είναι ο Μπαρέτο, ο οποίος έχει επιστρέψει από τραυματισμό εδώ και λίγες μέρες και δεν είναι απολύτως έτοιμος. Σημειώνεται ακόμη ότι εκτός λίστας UEFA βρίσκονται και οι Τόρζε, Φερνάντεζ.

Η Ουντινέζε θα έχει όμως και μία σημαντική επιστροφή, αυτή του Ασαμόα που πλέον είναι απολύτως έτοιμος. Ο 23χρονος μέσος είναι πιθανό να αγωνιστεί και βασικός.

Η Ουντινέζε θα προπονηθεί αύριο στις 12.30 ώρα Ελλάδας στο "Φρίουλι" και το απόγευμα θα πετάξει για την Ελλάδα. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Ιταλών, μαζί με τον Γκουιντολίν στη συνέντευξη Τύπου το απόγευμα θα βρίσκεται και ο Μαουρίτσιο Ντομίτσι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ