ΠΑΟΚ

Έτσι θα αγωνιστούν ο ΠΑΟΚ και η Ουντινέζε

Έτσι θα αγωνιστούν ο ΠΑΟΚ και η Ουντινέζε
INTIME SPORTS

Διαβάστε τις πιθανές ενδεκάδες με τις οποίες σκέφτονται να παρατάξουν τις ομάδες τους οι Λάσλο Μπόλονι και Φραντζέσκο Γκουντολίν

Αρκετές σκέψεις έχει κάνει ο Λάσλο Μπόλονι για το παιχνίδι με την Ουντινέζε, με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει τις προηγούμενες μέρες, να φαίνεται να έχει καταλήξει ότι θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί πίσω από τον Στέφανο Αθανασιάδη ο Απόστολος Γιάννου.

Αυτό διότι ο Ρουμάνος δεν θα ήθελε να "χαλάσει" το κεντρικό δίδυμο της ομάδας με τους Γκαρσία και Λάζαρ καθώς εάν δεν έπαιζε ο Γιάννου, ο τελευταίος θα πρέπει να είχε ένα πιο επιθετικό ρόλο.

Ακόμη ο Μπόλονι προτίθεται να χρησιμοποιήσει τον Σταφυλίδη ως αριστερό μπακ και τον Λίνο ως αριστερό χαφ. Εφόσον λοιπόν γίνουν όλα αυτά, τότε η ενδεκάδα με την οποία θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ θα είναι ως εξής.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κρέσιτς, δεξία ο Σναόυτσνερ, αριστερά ο Σταφυλίδης και στόπερ οι Τσιρίλο και Μαλεζάς. Μπροστά τους οι δύο κεντρικοί χαφ Λάζαρ και Γκαρσία και ο Γιάννου θα έχει έναν πιο ελεύθερο και επιθετικό ρόλο από τους δύο τελευταίους. Δεξιά θα είναι ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Λίνο και στην κορυφή της επίθεσης, ο Στέφανος Αθανασιάδης.

H ενδεκάδα της Ουντινέζε

Σχετικά με την Ουντινέζε, ο Φραντζέσκο Γκουιντολίν αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 3-5-1-1. Τερματοφύλακας θα είναι ο Χαντάνοβιτς και οι τρεις στόπερ θα είναι οι Μπενάτια, Ντανίλο και Ντομίτζι. Στα χαφ από τα δεξιά προς τα αριστερά, αναμένεται να παίξουν οι Μπάστα, Αμπντί, Πασιέντζα, Ασαμόα ή Αρμέρο και Πασκουάλε.

Μπροστά τους ο Φαμπρίνι θα έχει έναν πιο ελεύθερο ρόλο και ως επιθετικός θα αγωνιστεί ο Φλόρες. Υπενθυμίζουμε πως οι Ιταλοί θα έχουν πέντε απουσίες. Αυτές των Ντι Νατάλε, Ισλα και Μπαντού, του Πίντζι που τραυματίστηκε στο πρώτο ματς των δύο ομάδων και του Μπαρέτο, ο οποίος είναι ανέτοιμος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ