EUROPA LEAGUE

Γκουιντολίν: "Θα ξεσπάσει πόλεμος εάν αποκλειστούμε..."

Γκουιντολίν: "Θα ξεσπάσει πόλεμος εάν αποκλειστούμε..."

Ο τεχνικός της Ουντινέζε, Φραντσέσκο Γκουιντολίν, επισήμανε πως ενδεχόμενος αποκλεισμός της ομάδας του θα έχει... συνέπειες στην χώρα του όσον αφορά το ιταλικό ποδόσφαιρο.

Ο Φραντζέσκο Γκουιντολίν παραδέχτηκε πως ο αγώνας κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι δύσκολος, όμως, τόνισε πως οι παίκτες του μπορούν να τα καταφέρουν.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Ουντινέζε:

" Είναι ένας δύσκολος αγώνας αν και αξίζαμε κάτι περισσότερο. Πρέπει να βάλουμε γκολ όπως και ο ΠΑΟΚ για να προχωρήσουμε παρακάτω", δήλωσε ο προπονητής της Ουντινέζε ο οποίος αναφερόμενος στο τι θα γίνει στο ιταλικό ποδόσφαιρο εφόσον αποκλειστεί η Ουντινέζε.

Είναι ένας αγώνας που είσαι ή μέσα ή έξω. Στην Ιταλία θα δημιουργηθεί πόλεμος εάν αποκλειστούμε και είναι σημαντικό να μείνουμε μέσα. Αναλαμβάνουμε το μέρος της ευθύνης που μας αναλογεί σαν Ουντινέζε, αλλά το να αναλάβουμε την ευθύνη για το ιταλικό ποδόσφαιρο, δεν θεωρώ πως πρέπει".

Για το ότι η Ουντινέζε δεν πέτυχε κάποιο γκολ στο ματς με την Κάλιαρι: "Σίγουρα το γκολ μας λείπει. Πιστεύω πως μπορούμε να σκοράρουμε. Μπορεί να μην βάλαμε γκολ, αλλά παίξαμε πολύ καλά. Σαφώς και το γκολ ήταν το επιθυμητό αποτέλεσμα".

Για το ότι δήλωσε ο Τσιρίλο πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να σκοράρει από το ξεκίνημα του αγώνα: "Περιμένω ένα δύσκολο αγώνα. Εχουμε κουράγιο, έχουμε θέληση και μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Για το αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τους παίκτες του: "Οσους έχω είναι σε καλή κατάσταση".

Για το αν ενδεχόμενη νίκη θα τους δώσει ώθηση στο πρωτάθλημα της Ιταλίας: "Θεωρώ πως είναι σημαντικό να πάρουμε την νίκη. Εύχομαι όλοι οι παίκτες μου να είναι καλά, να μην έχουν κάποιον τραυματισμό και όλα να κυλήσουν ομαλά".

Για το ότι υπάρχει ο... μύθος της Τούμπας: "Ξέρω πως υπάρχει ένα θερμό κλίμα εδώ, το έχω ακούσει, αλλά θα δείξει...".

Ντομίτζι: "Να είμαστε επιθετικοί"

Από την πλευρά του ο αμυντικός της Ουντινέζε, Μαουρίτσιο Ντομίτζι, τόνισε πως η Ουντινέζε θα πρέπει να δείξει το πρόσωπο του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα στην Ιταλία. Αρχικά μίλησε για την απουσία του Ντι Νατάλε.

" Είναι αισθητή η απουσία του. Ωστόσο σε επίπεδο παιχνιδιού δεν μας επηρεάζει. Ο Φλόρες κάνει πολύ καλή δουλειά, αλλά δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα αυτό", είπε.

Για το αν του έκανε κάτι εντύπωση από τον ΠΑΟΚ από το πρώτο ματς: " Μεμονωμένα όχι. Κυρίως το πως λειτουργεί η ομάδα και το πως κινείται ο ΠΑΟΚ. Γενικότερα είναι μια ομάδα που ξέρει να κινείται στο γήπεδο, είναι οργανωμένη".

Για το αν είναι σωστό να έρχεται η Ουντινέζε ένα 24ωρο πριν το ματς και αν αυτό λειτουργήσει αρνητικά: "Το έχουμε ξανακάνει φέτος. Δεν είναι αυτό που θα κρίνει εάν θα νικήσουμε ή αν χάσουμε".

Για το τι θα κρίνει το ματς: "Θα πρέπει να είμαστε όπως στο πρώτο ημίχρονο στο πρώτο ματς. Είναι δύσκολο γιατί ο ΠΑΟΚ παίζει εντός έδρας. Πρέπει να έχουμε το ίδιο σκεπτικό, δηλαδή να είμαστε επιθετικοί. Το αν θα έρθει το γκολ δεν είναι σίγουρο".

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: "Στο Ούντινε αυτοί οι φίλοι του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν δημιούργησαν άλλη αίσθηση. Το ότι παίζουμε εκτός έδρας είναι αναμενόμενο να έχει πολύ περισσότερο κόσμο".

Για το ότι η Ουντινέζε δέχτηκε κάποια τέρματα στο τελευταίο ματς: "Δεν ήταν καλή περίοδος που δεχτήκαμε κάποια γκολ. Θεωρούμε πως αυτό θα ξεπεραστεί".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ