ΠΑΟΚ

Η ευκαιρία του μεσοεπιθετικού Κίτσιου

Η ευκαιρία του μεσοεπιθετικού Κίτσιου

Διαβάστε για ποιον λόγο ο Γιώργος Δώνης σκέφτεται την επιλογή του 20χρονου ποδοσφαιριστή για παρτενέρ του Στέφανου Αθανασιάδη.

Μπορεί να ξάφνιασε αρκετούς η απόφαση του Γιώργου Δώνη να δοκιμάζει στις τελευταίες προπονήσεις τον Στέλιο Κίτσιου ως παρτενέρ του Αθανασιάδη για το σχήμα που προτίθεται να παρατάξει στο ματς με το Λεβαδειακό. Για όσους όμως ζουν από κοντά τον Έλληνα τεχνικό, ήταν δεδομένο ότι μία τέτοια σκέψη ζυμωνόταν μέσα στο μυαλό του κι αυτό για δύο λόγους.

Ο πρώτος έχει να κάνει με την επιβράβευση των προσπαθειών του σε καθημερινή βάση στις προπονήσεις. Ο Γιώργος Δώνης εκτιμά πολύ την προσπάθεια που καταβάλλει ο νεαρός, αλλά και την πρόοδο που δείχνει και ήθελε με την πρώτη ευκαιρία, να του δώσει χρόνο συμμετοχής. Το ματς με το Λεβαδειακό κρίνεται ως τέτοια καθώς υπάρχει η ανάγκη για ροτέισον λόγω του πρώτου ημιτελικού με τον Αστέρα τρίπολης την Τετάρτη.

Ο δεύτερος λόγος, που αφορά την επιλογή της συγκεκριμένης θέσης, έχει κάνει με το γεγονός πώς ο Κίτσιου έχει στοιχεία μεσοεπιθετικού. Χρησιμοποιήθηκε ως τέτοιος σε αρκετά ματς στις μικρές ομάδες του ΠΑΟΚ, που ως γνωστό ήταν πολυθεσίτης. Μάλιστα, μπορεί να έχει αγωνιστεί ως δεξί και αριστερό μπακ, να έχει παίξει, κυρίως, ως ανασταλτικός μέσος, όμως υπάρχουν άνθρωποι μέσα στον ΠΑΟΚ που πιστεύουν πώς η θέση που του ταιριάζει περισσότερο είναι του μεσοεπιθετικού. Κι αυτή τη σκέψη προφανώς θέλει να την δει στην πράξη ο Δώνης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ