ΠΑΟΚ

Γκαρσία, ένας... γνήσιος ΠΑΟΚτσής

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ MOTIONTEAM

Πάμπλο Γκαρσία και κόσμος του ΠΑΟΚ έχουν γίνει... ένα κι εμείς στεκόμαστε στη σχέση λατρείας που έχουν φίλοι των "ασπρόμαυρων" με τον Ουρουγουανό, ο οποίος μέσα σε πέντε λεπτά είπε το "ναι" για την ανανέωση της συνεργασίας του (vids)

Σίγουρα από τους μεγαλύτερους παίκτες που έχουν παίξει στον ΠΑΟΚ και γενικότερα στην Ελλάδα... O λόγος για τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2013 με μείωση 30% των αποδοχών του και έπειτα από συζήτηση με τους Βρύζα-Κωνσταντινίδηπου κράτησε μόλις πέντε λεπτά!

Αν σκεφτούμε όμως την σχέση λατρείας που έχει ο ίδιος με τον κόσμο της ομάδας και γενικά με τον σύλλογο, μάλλον παράξενο δεν πρέπει να θεωρηθεί το ότι τελείωσε... τόσο εύκολα το θέμα της παραμονής του στους "ασπρόμαυρους".

"Νιώθω οπαδός του ΠΑΟΚ"

Ο ίδιος ουκ ολίγες φορές έχει κάνει σαφές πόσο αγάπα τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του και ότι αισθάνεται ένας από αυτούς. " Νιώθω οπαδός του ΠΑΟΚ", είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Ουρουγουανός, ο οποίος σημειωτέων πριν δύο χρόνια είχε μειώσει το συμβόλαιό του κατά 35%. Οπως αντιλαμβάνεται κανείς το οικονομικό περνά για τα καλά σε δεύτερη μοίρα στην σχέση του Γκαρσία τον ΠΑΟΚ, του οποίου οι φίλοι από τον πρώτο καιρό της παρουσίας του Ουρουγουανού στους "ασπρόμαυρους" τον "αγκάλιασαν".

"Τιμή και δόξα στον Πάμπλο τον Γκαρσία..."

Και μόνο το πάθος που έδειχνε στον αγωνιστικό χώρο έκανε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να τον λατρέψουν. Για την αφεντιά του το σύνθημα "ΠΑΟΚ, θρησκεία, τρομοκρατία, τιμή και δόξα στον Πάμπλο τον Γκαρσία"έχει ακουστεί πάρα πολλές φορές στην Τούμπα, η οποία είναι στο... πόδι όταν δίνεται το έναυσμα να φωναχτεί το όνομα του Ουρουγουανού. " Το ότι ο κόσμος τραγουδά το όνομά μου με κάνει ακόμη περισσότερο να θέλω να μείνω στην ομάδα", είχε δηλώσει ο Ουρουγουανός όταν του ζητήθηκε ένα σχόλιο για το συγκεκριμένο σύνθημα.

Η φήμες αποχώρησης και το "No Garcia, no party"

Και όταν ο τελευταίος σύμφωνα με δημοσιεύματα ήταν ένα βήμα πριν από την αποχώρησή του από τον "Δικέφαλο" με συνεχόμενες αναφορές όσον αφορά την μετακίνησή του σε σύλλογο της Τουρκίας, ο κόσμος του ΠΑΟΚ είχε στείλει το σχετικό μήνυμα πως... απαγορεύεται να φύγει από τους "ασπρόμαυρους". Ηταν 13 Αυγούστου του 2009, σε φιλικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη στην Τούμπα όταν οι φίλοι του ΠΑΟΚ σήκωσαν το πανό "No Garcia, no party" κάνοντας σαφές πως ο Γκαρσία είναι ένα κομμάτι του "Δικεφάλου" που δεν θα πρέπει να χαθεί.

Μέλος της Θύρας 4 και σύνδεσμος με το όνομά του

Τελικά ο Ουρουγουανός δεν έφυγε, συνέχισε να προσφέρει στον ΠΑΟΚ και αυτή η προσφορά του δεν έμεινε απαρατήρητη από συνδέσμους του "Δικεφάλου". Ο ίδιος έχει παρευρεθεί σε αρκετούς συνδέσμους της ομάδας προκειμένου να τιμηθεί και μάλιστα ιδρύθηκε και Σ.Φ. ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία, με την παρουσία του εκεί να φέρνει μεγάλο ενθουσιασμό! Ο ίδιος έχει γίνει και μέλος της Θύρας 4 παλαιότερα, με τον Ουρουγουανό να δηλώνει τότε πως... " είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι πλέον μέλος της Θύρας 4. Νιώθω όπως είπα και στα παιδιά, ότι δεν αξίζω μία τόσο μεγάλη τιμή". Η αλήθεια είναι πως μάλλον αξίζει πολλές τιμές. Γιατί με την γενικότερη συμπεριφορά του δείχνει να είναι ένας γνήσιος ΠΑΟΚτσής...

Η αποθέωση του Γκαρσία στον σύνδεσμο Σκύδρας που φέρει το όνομά του

Εσείς διαβάστε για την ανανέωση του συμβολαίου του Γκαρσία, τις δηλώσεις του Ουρουγουανού και την ενημέρωση της ΕΕΑ για τον Σαββίδη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ