ΠΑΟΚ

Γκαρσία: "Θα δώσω... πόλεμο με όλους"

Γκαρσία: "Θα δώσω... πόλεμο με όλους"
INTIME SPORTS

Υπερήφανος που θα αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ για μία ακόμα χρονιά εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Πάμπλο Γκαρσία. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουρουγουανού.

Ο Πάμπλο Γκαρσία εξέφρασε την χαρά του για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ μιλώντας στην εφημερίδα "Μetrosport".

" Το πιο σημαντικό είναι ότι νιώθω πολύ καλά και θέλω να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο. Εδώ είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος", δήλωσε ο ίδιος και πρόσθεσε:

"Συμφωνήσαμε με την ομάδα να συνεργαστούμε έναν ακόμα χρόνο και πιστεύω ότι όλα είναι καλά. Είμαι χαρούμενος και περήφανος που θα δώσω... πόλεμο με όλους για μια ακόμη χρονιά".

Πλέον γίνεται ένας από τους ξένους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του ΠΑΟΚ με τα περισσότερα χρόνια παρουσίας στον σύλλογο. Τι λέει γι' αυτό;

" Σημαίνει πάρα πολλά για μένα αυτό. Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου ότι θα ήμουν τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ. Αυτό που μπορώ να πω τώρα είναι ότι έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και θα μπορώ να δώσω ό,τι καλύτερο από τον εαυτό μου, για την ομάδα.

Και φυσικά, να προσπαθήσουμε όλοι να πετύχουμε πράγματα που δεν κατορθώσαμε στη σεζόν που τελείωσε. Κάποια στιγμή, κάποια μέρα, θα πρέπει να γυρίσει ο τροχός".

Σχετικά με την απόφασή του να μείνει στον ΠΑΟΚ ανέφερε πως " ήταν πολύ εύκολη. Δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Γι' αυτό και δεν χρειάστηκαν περισσότερα από πέντε λεπτά για να πάρω την τελική μου απόφαση".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ