ΠΑΟΚ

Έβαλαν... Στοχ-ο να τον ξυπνήσουν

Έβαλαν... Στοχ-ο να τον ξυπνήσουν
Στοχ

Το ντεφορμάρισμα διαρκείας του Μίροσλαβ Στοχ και η αντιμετώπισή του από τον ΠΑΟΚ με σκοπό να τον... ξυπνήσουν.

Αυτές τις μέρες ο Μίροσλαβ Στοχ βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής Σλοβακίας και προετοιμάζεται για τα δύο φιλικά με Πολωνία (αύριο) και Γιβραλτάρ (την ερχόμενη Τρίτη), στα οποία πιθανότατα θα είναι βασικός.

Ωστόσο, το όνομά του συζητείται έντονα στα γραφεία της Τούμπας, καθώς ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έχει αποκαρδιώσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ με τις εμφανίσεις του, μετά από ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα που είχε ενθουσιάσει τον κόσμο της ομάδας.

“Ιβάν, πλήρωσε τη ρήτρα των 5 εκ. ευρώ στη Φενέρ και πάρτον από τώρα” ήταν οι προτροπές που γίνονταν προς τον Σαββίδη, οι οποίες, όμως, πλέον έχουν δώσει τη θέση τους στον προβληματισμό, αλλά ακόμη και στις αποδοκιμασίες στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” και την Τούμπα, στην επιστροφή της αποστολής από το ντέρμπι στο στάδιο Καραϊσκάκη.

Τα υψηλόβαθμα στελέχη της ομάδας ψάχνουν να βρουν-με κάποια καθυστέρηση είναι η αλήθεια-πώς θα αφυπνίσουν τον Σλοβάκο και οι ενέργειές του αφορούν σε τρεις συγκεκριμένους τομείς.

- Ο Χουμπ Στέφενς που είχε τον έλεγχο του αγωνιστικού τμήματος, μετά από μία μακρά περίοδο στήριξης, παρά τις μέτριες εμφανίσεις, τον έκανε αλλαγή τόσο με την Μακάμπι, όσο και με τον Ολυμπιακό και όπως φάνηκε να εννοηθεί στη συνέντευξη Τύπου στο Καραϊσκάκη, σκέφτεται να του αφαιρέσει την ταμπέλα του βασικού για να ταρακουνηθεί.

- Η διοίκηση από την πλευράς της έχει αρχίσει να εξετάζει σοβαρά τις πληροφορίες που δέχεται περί κακής εξωγηπεδικής ζωής. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσπαθούν να “φιλτράρουν” όσα τους μεταφέρονται για να δουν σε ποιο βαθμό ισχύουν τα περί κακής ζωής εκτός γηπέδων.

-Παράλληλα, περιμένουν την επιστροφή του παίκτη από την Εθνική Σλοβακίας για να μιλήσουν μαζί του αναλυτικά, να καταθέσουν τους προβληματισμούς και τα παράπονά τους και να ακούσουν τις δικές του απόψεις.

Η στάση του ΠΑΟΚ σκληραίνει, και από τα νεύματα τύπου “θα σε δείρω” που μεταξύ σοβαρού και αστείου έκανε στον 24χρονο μεσοεπιθετικό ο Ιβάν Σαββίδης στο αεροπλάνο της επιστροφής από το Ισραήλ, πηγαίνει σε ξεκαθάρισμα του τι επιτρέπεται και τι όχι προς τον Σλοβάκο.

Άλλωστε, από τη δική του πολύ μέτρια απόδοση προέκυψε η αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για Πιάτι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ