ΠΑΟΚ

Στην τελική ευθεία για το προπονητικό της Θέρμης

Στην τελική ευθεία για το προπονητικό της Θέρμης

Το βράδυ της Πέμπτης (14/11) θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο της περιοχής για να προχωρήσει το θέμα της εκμίσθωσης.

Ο Ιβάν Σαββίδης περιμένει την έγκριση για την εμίσθωση της έκτασης των 220 στρεμμάτων από το δήμο Θέρμης για να δημιουργήσει υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο. Το θέμα θα συζητηθεί στην βραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Θέρμης που θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα Βασιλικών.

Παρότι υπάρχει ανησυχία στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την κωλυσιεργία που παρατηρείται, δεν φαίνεται να προκύπτει κάποια σοβαρή ένσταση (άλλωστε αντιπολίτευση στο δήμο είναι ο παλιός πρόεδρος του ΠΑΟΚ σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο, Νίκος Βεζυρτζής) και λογικά θα εγκριθεί η διενέργεια ανοιχτού διαγωνισμού που μέσα στις επόμενες 20 μέρες θα οδηγήσει και στην εταιρία που θα αναλάβει να εκμεταλλευτεί την έκταση.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο ισχυρός επενδυτής στην συγκεκριμένη περίπτωση και, με βάση τις πρώτες συζητήσεις που έγιναν θέλει να μισθώσει την έκταση για 35χρόνια (έναντι 100.000 ευρώ ετησίως και με την υποχρέωση να φτιάξει ένα κολυμβητήριο αξίας 750.000 ευρώ). Μία διαφωνία που υπάρχει και αναμένεται να ξεπεραστεί απόψε είναι ότι οι εκπρόσωποι του δημοτικού διαμερίσματος Ταγαράδων θέλουν να πηγαίνουν αποκλειστικά στην περιοχή τους οι 100.000 ευρώ από την μίσθωση της έκτασης.

Ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του περιμένουν να ολοκληρωθούν τα γραφειοκρατικά προκειμένου να πάρει την εκμετάλλευση της έκτασης ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και να μπουν σύντομα οι μπουλντόζες (αφού παρθεί και μία τελική έγκριση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης), έτσι ώστε μέσα σε ένα χρόνο να έχει δημιουργηθεί το προπονητικό κέντρο συνολικής αξίας 25 εκ. ευρώ στο οποίο θα στεγαστεί στο σύνολό του ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ