ΠΑΟΚ

"Εσπασε το αήττητο του ΠΑΟΚ σε 12 ματς"

"Εσπασε το αήττητο του ΠΑΟΚ σε 12 ματς"
Αθανασιάδης Ντανίλο INTIME SPORTS

Πως υποδέχτηκε ο ξένος Τύπος τον αποκλεισμό του "Δικεφάλου" και τι αναφέρει για τον αγώνα με την Ουντινέζε.

Από το αήττητο των δώδεκα αγώνων του ΠΑΟΚ, μέχρι και την ένταση που υπήρξε στην Τούμπα στον αγώνα με την Ουντινέζε...

Τα ξένα δημοσιεύματα που αναφέρονται στον αγώνα του "Δικεφάλου" με τους Ιταλούς έχουν ποικίλα σχόλια. Ας ξεκινήσουμε με αυτό της UEFA. " Μέσα σε 15 λεπτά οι φιλοξενούμενοι έβαλαν τα θεμέλια και βάδισαν στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ".

Το τέλος του αήττητου του ΠΑΟΚ σε 12 αγώνες ήρθε στην Θεσσαλονίκη", αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Το σάιτ corriere.it στέκεται στην ανωτερότητα της ομάδας του Φραντσέσκο Γκουιντολίν. " Η Ουντινέζε πετά και στο Γιουρόπα Λιγκ " , αναφέρει αρχικά και συνεχίζει. "Μετά το 0-0 στο Φρίουλι επιβλήθηκε με 3-0 του ΠΑΟΚ εκτός έδρας, σε ένα παιχνίδι που έδειξαν σαφή υπεροχή".

Οσο για την ιστοσελίδα evz.ro; Επικεντρώνεται κυρίως στους Λάζαρ και Μπόλονι, ενώ έχει αναφορά και στην ένταση που υπήρξε με τους οπαδούς της Ουντινέζε. " Ο Μπόλονι και ο Λάζαρ εκτελέστηκαν από την Ουντινέζε", τονίζει και συνεχίζει: "Μετά το πρώτο γκολ οι Ελληνες επιτέθηκαν στους Ιταλούς. Τα πνεύματα οξύθηκαν όταν λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι δέχτηκαν επίθεση με αναπτήρες ".

Η ιστοσελίδα ilpallonaro.com... παραδέχεται πως το αποτέλεσμα αυτό δεν ήταν φυσιολογικό αναφορικά με όσα περίμεναν όλοι για το συγκεκριμένο ματς. " Το αποτέλεσμα αυτό με ό,τι αναμενόταν είναι έκπληξη. Η Ουντινέζε νίκησε τους φόβους της και τους Ελληνες και παρά τις απουσίες παικτών όπως ο Ντι Νατάλε και ο Ίσλα, πέρασε στην επόμενη φάση", γράφει.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ