EUROPA LEAGUE

Μπάστα: "Αν ήθελε να περάσει ο ΠΑΟΚ έπρεπε να έχει καλύτερη επίθεση"

Μπάστα: "Αν ήθελε να περάσει ο ΠΑΟΚ έπρεπε να έχει καλύτερη επίθεση"
INTIME SPORTS

Ο Σέρβος φουλ μπακ της Ουντινέζε, Ντούσαν Μπάστα, σχολίασε την φυγή Βιεϊρίνια από τον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως ο "Δικέφαλος" δεν αποκλείστηκε από μια τυχαία ομάδα.

Ο Ντούσαν Μπάστα, μίλησε στο "Aθλητικό Metropolis" για την πρόκριση της Ουντινέζε επί του ΠΑΟΚ.

Τόνισε, ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία ποιοτική ομάδα αλλά η Ουντινέζε είναι τρίτη στο Καμπιονάτο και δεν είναι τυχαία ομάδα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

" Μπήκαμε δυνατά και αυτό ήταν σημαντικό. Είχα δύο καλούς αντιπάλους να αντιμετωπίσω (σ.σ. εννοεί τους Σταφυλίδη και Λίνο. Αυτό που έχω μάθει είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει πουλήσει τον καλύτερο επιθετικό του τον Βιεϊρίνια και αυτό σίγουρα έπαιξε ρόλο. Αν ήθελε να προχωρήσει σίγουρα θα έπρεπε να είχε κρατήσει σε καλά επίπεδα την επίθεση του.

Ο ΠΑΟΚ είναι ποιοτική ομάδα. Το γεγονός ότι απέκλεισε την Τότεναμ λέει πολλά. Εχει πολύ καλό υλικό. Ο ΠΑΟΚ δεν βγήκε εκτός διοργάνωσης από μια τυχαία ομάδα, βγήκε από την τρίτη ομάδα του Καμπιονάτο".

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας τόνισε: " Είναι εντυπωσιακός ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Τον έζησα τώρα αλλά και παλιά σε φιλικό παιχνίδι. Είναι από τις πιο καυτές έδρες που έχω παίξει, υπάρχει πάντα εντυπωσιακή εικόνα. Βέβαια, έπαιζα στον Ερυθρό Αστέρα και έχω μεγάλο σεβασμό στους φιλάθλους του, αλλά νομίζω ότι αξίζει ανάλογος σεβασμός και σε αυτούς του ΠΑΟΚ".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ