EUROPA LEAGUE

ΠΑΟΚ - Ουντινέζε 0-3

ΠΑΟΚ - Ουντινέζε 0-3
Ουντινέζε Φλόρο-Φλόρες INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Ουντινέζε και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League (videos)

Μετά από δώδεκα σερί αγώνες δίχως ήττα ο ΠΑΟΚ γνώρισε τον αποκλεισμό στην έδρα του από την Ουντινέζε και είπε "αντίο" στο Europa League.

Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε μόλις στο 16ο λεπτό όταν και η Ουντινέζε έκανε το 2-0 με τον Φλόρο-Φλόρες.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να μπει ξανά στο παιχνίδι όμως Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης ήταν σε τραγική μέρα.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για το 3-0, καθώς το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής φαίνεται περισσότερο επιθετικό φάουλ.

Γήπεδο: Τούμπα

Διαιτητής: Χάγκεν

Καιρός: Αρκετά σύννεφα

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Κρέσιτς, Σνάουτσνερ (Αποστολόπουλος 53'), Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σταφυλίδης (Γεωργιάδης 31'), Γκαρσία, Λάζαρ, Λίνο, Γιάννου (Νιμανί 64'), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Ουντινέζε (Γκουιντολίν): Χαντάνοβιτς, Ντομίτσι, Ντανίλο, Μπενατιά (Φερονέτι 86'), Μπάστα, Πατσιέντσα, Πασκουάλε, Αμπντί (Μπατόκιο 46'), Φαμπρίνι (Αρμέρο 69'), Ασαμόα, Φλόρο-Φλόρες.

Σκόρερ: - Ντανίλο (6' κεφαλιά), Φλόρο-Φλόρες (16' σουτ), Ντομίτσι (50' πέναλτι)

Κάρτες: Τσιρίλο (κίτρινη 13'), Σνάουτσνερ (25' κίτρινη), Γκαρσία (κίτρινη 30'), Μπενατιά (κίτρινη 49'), Μαλεζάς (κίτρινη 49'), Φαμπρίνι (κίτρινη 52').

Άσχημο ξεκίνημα

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να χάνει την πρώτη μεγάλη φάση στο ματς. Ο Αθανασιάδης πέρασε μπαλιά στον Γιάννου στο ύψος της μεγάλης περιοχής κι αυτός έκανε το σουτ. Ο Χαντάνοβιτς έπεσε στη γωνία του και απέκρουσε κρατώντας έτσι το 0-0.

0-1: Η Ουντινέζε ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό. Ο Πασκουάλε εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Μαλεζάς δεν πήδηξε καλά και ο Ντανίλο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι Ιταλοί έφτασαν κοντά στο 2-0 στο 11ο λεπτό, όταν ο Κρέσιτς έδιωξε τη μπάλα πάνω στον Τσιρίλο, η μπάλα τον βρήκε στο πρόσωπο και πέρασε αργά και βασανιστικά για λίγο άουτ.

0-2: Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα δέκα λεπτά μετά το πρώτο γκολ, καθώς η Ουντινέζε έκανε δυο τα τέρμα τα της. Ο Φλόρο-Φλόρες έκανε φοβερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και νίκησε τον Κρέσιτς.

Ευκαιρία..

Ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία να μπει ξανά στο παιχνίδι στο 20ο λεπτό, όμως η κεφαλιά του Μαλεζά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκαρσία, πέρασε για λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Τρία λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Γιάννου έγινε κάτοχος της μπάλας λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή κι έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ αν και ο νεαρός άσος είχε χώρο μπροστά του.

Πέναλτι!

0-3: Στο 49ο λεπτό ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε πέναλτι σε μία μονομαχία του Σνάουτσνερ με τον Φλόρο-Φλόρες, στην οποία περισσότερο φαίνεται επιθετικό φάουλ παρά παράβαση υπέρ των Ιταλών. Ο Ντομίτσι από τα 11 βήματα ευστόχησε στο 50' και ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια ανέβασε την απόδοση του και προσπάθησε να πετύχει το -γκολ της τιμής- χωρίς να τα καταφέρει όμως, αφού Σαλπιγγίδης και Γεωργιάδης ήταν άστοχοι σε 1-2 περιπτώσεις.

Αδύναμος κρίκος

Όταν μια ομάδα δέχεται δυο γκολ στα πρώτα 16 λεπτά από στημένες φάσεις τότε είναι φανερό πως υπάρχει πρόβλημα στην προετοιμασία πριν το παιχνίδι.

Επίσης ο Λάζλο Μπόλονι φοβήθηκε περισσότερο απ όσο έπρεπε το παιχνίδι και ίσως θα έπρεπε να ξεκινήσει από την αρχή τον Λίνο στην άμυνα με τον Γεωργιάδη μπροστά του.

MVP της αναμέτρησης

Ο Φλόρο-Φλόρες έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Για την ομάδα της Θεσσαλονίκης καλός ήταν ο Γεωργιάδης.

Ο Ιταλός που απειλούσε με την ζώνη!

Σε κάποιο σημείο του αγώνα ΠΑΟΚ-Ουντινέζε δημιουργήθηκε ένταση με τους Ιταλούς φιλάθλους που φιλοξενήθηκαν στην θύρα 2 του γηπέδου της Τούμπας. Ενας από αυτούς μάλιστα που ήταν σε κατάσταση μέθης έβγαλε την ζώνη του και απειλούσε τους γύρω του. Ο... άτακτος οπαδός οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς εκτός γηπέδου, κρατήθηκε προσωρινά και στο τέλος αφέθηκε ελεύθερος ώστε να αναχωρήσει για Ιταλία.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ