ΠΑΟΚ

Εκδίκαση υποθέσεων Δώνη και συνεργατών του

Εκδίκαση υποθέσεων Δώνη και συνεργατών του
INTIME SPORTS

Την Δευτέρα αναμένεται να εκδικαστούν οι υποθέσεις του Γιώργου Δώνη και των συνεργατών του για τα χρήματα που διεκδικούν από τον "Δικέφαλο".

Την Δευτέρα στις 16.30 θα εκδικαστούν στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ οι υποθέσεις του Γιώργου Δώνη και των συνεργατών του για τα χρήματα που διεκδικούν από τον ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε πως η εκδίκαση είχε πάρει αναβολή την προηγούμενη εβδομάδα, με τον Ελληνα τεχνικό να αξιώνει το ποσό των 260 χιλ. ευρώ και 100 χιλ. ευρώ επιπλέον για ηθική βλάβη, την οποία –όπως υποστηρίζει- έχει υποστεί από τις ενέργειες και τις αποφάσεις της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα τα ποσά που ζητούν να τους επιδικαστούν οι συνεργάτες του είναι τα εξής: Ο Μάκης Αγγελίνας και ο Γρηγόρης Γεωργίτσας διεκδικούν ο καθένας ποσό ύψους 49 χιλ. ευρώ έκαστος, ο Παναγιώτης Μαλιαρίτσης ζητεί να του επιδικαστούν 54 χιλ. ευρώ και ο Μίοντραγκ Μένταν διεκδικεί ποσό της τάξης των 33 χιλ. ευρώ. Το σύνολο της προσφυγής κατά του ΠΑΟΚ από το τέως τεχνικό τιμ της ομάδας, φτάνει τις 545 χιλ. ευρώ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ