ΠΑΟΚ

Από Σάντσες και Βιδάλ σε Ροντρίγκες η Γαλατάσαράι

Από Σάντσες και Βιδάλ σε Ροντρίγκες η Γαλατάσαράι

Η Γαλατάσαράι είχε άλλους στόχους στη μεταγραφική της ατζέντα, αλλά η εμφάνιση του Γκάρι Ροντρίγκες στην εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Φιορεντίνα άλλαξε τα πλάνα των Τούρκων.

Δεν ήταν μόνο μία φράση κλισέ ότι το απίστευτο ματς που έκανε ο Γκάρι Ροντρίγκες στην μεγάλη εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί της Φιορεντίνα με 3-2, αποτέλεσε την καλύτερη διαφήμιση για την αξία του. Αποτελεί την απόλυτη πραγματικότητα ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση έφερε τη Γαλατασαράι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον ΠΑΟΚ και τελικά οδήγησε τον 26χρονο εξτρέμ στην αγκαλιά της.

Αν θέλετε αποδείξεις, δεν έχετε παρά να διαβάσετε το πολύ ενδιαφέρον στόρι με άγνωστες λεπτομέρειες της υπόθεσης που δημοσίευσε η "Hurriyet":

Στις κερκίδες του "Αρτέμιο Φράνκι" το βράδυ της 24ης Νοεμβρίου είχε βρεθεί ο Τούρκος ατζέντης, Σεϊλάν Τσαλισκάν, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από σχεδόν όλες τις μεταγραφές της Γαλατασαράι τα τελευταία χρόνια, με κορυφαίο παράδειγμα την περίπτωση του Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Ο 52χρονος, διάσημος στη χώρα του, ατζέντης είχε πάει για να δει αγωνιζόμενο τον Κολομβιανό, Κάρλος Σάντσες (μπήκε αλλαγή στο 65') της Φιορεντίνα, γιατί ενδιέφερε την τουρκική ομάδα. Θαμπώθηκε, όμως, από την απόδοσή του Ροντρίγκες και το φοβερό γκολ που σημείωσε στο φινάλε του αγώνα.

Γι' αυτό και ήρθε σε επικοινωνία με τον άσο του ΠΑΟΚ τον οποίο ρώτησε αν ήθελε να παίξει στη Γαλατάσαράι και εκείνος απάντησε θετικά. Στη συνέχεια επικοινώνησε με τους ανθρώπους της ομάδας της Πόλης λέγοντάς τους: “Έχω βρει ένα ακραίο καλύτερο του Μπρούμα.τον 22χρονο ακραίο που είχε αποκτήσει το 2013 και τον οποίο είχε στείλει δανεικό στη Γκαζιαντεπσπόρ και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ)”.

Εκείνη την περίοδο, όμως, όλη η προσοχή των ανθρώπων της Γαλατά ήταν στραμμένη στον Αλέις Βιδάλ της Μπαρτσελόνα για τον οποίο η τουρκική ομάδα σκεφτόταν να δώσει 3,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Ο 27χρονος Καταλανός που είχε περάσει και από τον Πανθρακικό, ενημέρωσε ότι πρώτη του επιλογή ήταν η παραμονή στην Μπάρτσα και έτσι η διοίκηση της Γαλατά έκανε άμεσα στροφή στον Ροντρίγκες.

Ο Σαββίδης ήταν ανένδοτος στο να πληρωθεί η ρήτρα των 5.000.000 ευρώ, όπως αναφέρει η εφημερίδα, γεγονός που οδήγησε τους ατζέντηδες του Ροντρίγκες να μη ζητήσουν τώρα το 20% που δικαιούταν διατηρώντας το για μελλοντική μεταπώληση.

Έτσι, κατέληξε ο Ροντρίγκες στην Γαλατασαράι και προφανώς έχει έναν ακόμη λόγο για να θεωρεί τη βραδιά κόντρα στη Φιορεντίνα, αυτή που άλλαξε τη ζωή του.

*Την Τρίτη αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα Κυπέλλου Ελάζιγκσπορ-Γαλατασαράι 1-4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Θέμα ημερών του Ενρίκε
Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Ένας ταξιδιώτης των γηπέδων
POLL: Ποια είναι η καλύτερη 11άδα του πρώτου γύρου;
Το στόρι πίσω από τις μεταγραφές Πρίγιοβιτς και Ενρίκε
Τελειώνει μέχρι την Παρασκευή του Ουάρντα στον ΠΑΟΚ
Στην Κύπρο για την Ανόρθωση ο Γιαννούλης
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ