ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ζεκίνια για αντί-Ιγκόρ

Ζεκίνια για αντί-Ιγκόρ
Ζεκίνια INTIME SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει στον Βραζιλιάνο Ιγκόρ για το μεθαυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο ΔΑΚ Κομοτηνής και προορίζει τον Πορτογάλο Ζεκίνια για να καλύψει το κενό του στην βασική ενδεκάδα

Τον Πορτογάλο Ζεκίνια προορίζει για αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου Ιγκόρ ο Άκης Μάντζιος για την κορυφή της επίθεσης της ενδεκάδας του Πανθρακικού στο μεθαυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Ο Ζεκίνια εξάλλου την περασμένη Κυριακή είχε περάσει στα Χανιά και το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά ως αλλαγή στη θέση του Ιγκόρ ενώ στα υπόψη του τεχνικού του Πανθρακικού είναι και ο Νίκος Κατσικοκέρης.

Στα ευχάριστα για τον Μάντζιο σε αντίθεση με την απουσία του πρώτου του σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα της Super League είναι ότι μπορεί να υπολογίζει στους Ζος και Εμπό που προπονήθηκαν κανονικά.

Εκτός αποστολής θα είναι για ένα ακόμη παιχνίδι οι Αχιλλέας Σαρακατσάνος (έκανε χθες την πρώτη του προπόνηση με μπάλα και λογικά την επόμενη εβδομάδα θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς) και Διονύσης Μακρυδημήτρης που λογικά θα είναι έτοιμος ακόμη και στο τέλος του έτους.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ