ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Προφυλάσσει Ζοσέ ο Μάντζιος

Προφυλάσσει Ζοσέ ο Μάντζιος
INTIME SPORTS

Απόντας από την τελευταία προπόνηση του Πανθρακικού ήταν ο Μαξίμ Ζοσέ, όπως και οι Ιγκόρ και Μακρυδημήτρης.

Ο Μαξίμ Ζοσέ ήταν στους απόντες του Άκη Μάντζιου στην σημερινή προπόνηση του Πανθρακικού εν όψει του παιχνιδιού της Κυριακής κόντρα στον ΟΦΗ στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Ο Γάλλος αμυντικός παραπονέθηκε για πόνους στη γάμπα, ήταν και ο λόγος που έγινε αλλαγή στο ημίχρονο του παιχνιδιού της Δευτέρας με τον Πλατανιά στα Χανιά, με το ιατρικό επιτελείο να συνιστά αποχή από την σημερινή προπόνηση.

Όσο για τον Ιγκόρ Ντε Σόουζα θα είναι απών από το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον ΟΦΗ, αφού ο πρώτος σκόρερ του Πανθρακικού τραυματίστηκε στο ξεκίνημα του παιχνιδιού της Δευτέρας με τον Πλατανιά στα Χανιά κι έγινε αναγκαστικά αλλαγή στο 25'.

Το αποτέλεσμα των εξετάσεων που υποβλήθηκε χθες έδειξαν ότι γλίτωσε θλάση βαριάς μορφής με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για περίπου 10 ημέρες. Κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει μόνο το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ στην Κομοτηνή.

Κι αυτό γιατί ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος για τα δύο παιχνίδια της Εθνικής μας στα πλαίσια του ομίλου για την πρόκρισή της στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Που σημαίνει ότι ο Ισπανός επιθετικός θα κάνει την επανεμφάνισή του στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Απών από την σημερινή προπόνηση και το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον ΟΦΗ θα είναι ο τραυματίας Διονύσης Μακρυδημήτρης και ο Γιάννης Χρήστου μετά την αποβολή του στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ