ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Επέστρεψε ο Ρόκα

Επέστρεψε ο Ρόκα

Στην Κομοτηνή επέστρεψε ο τεχνικός του Πανθρακικού Μάνουελ Ρόκα από την πατρίδα του με τον Ισπανό τεχνικό να επιθυμεί την παραμονή του Στέλιου Ηλιάδη.

Ο τεχνικός του Πανθρακικού, Μάνουελ Ρόκα, επέστρεψε στην Κομοτηνή από την πατρίδα του με τον Ισπανό τεχνικό να επιθυμεί την παραμονή του Στέλιου Ηλιάδη.

Η πρώτη συζήτηση με τον έμπειρο μέσο έχει ήδη γίνει που με την σειρά του είναι θετικό στην παραμονή του και απομένει να φανεί τι θα γίνει στην πράξη.

Ο Ρόκα επέστρεψε στη βάση του από χθες Τετάρτη μετά από ένα διάστημα κατά το οποίο βρέθηκε στην πατρίδα του μετά το τέλος των υποχρεώσεων της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League. Σε αυτό ο Ρόκα συνδύασε την απαιτούμενη ξεκούραση με την καθημερινή δουλειά για τη νέα σεζόν.

Στο διάστημα αυτό ο Ρόκα βρισκόταν σε συνεχή επαφή με τη διοίκηση του Πανθρακικού, ώστε να προχωρήσει ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο αλλά και για να οργανώσει όλα όσα χρειάζονται για την έναρξη της προετοιμασίας.

Υπενθυμίζεται πως η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στις 2 Ιουλίου, δηλαδή την επόμενη Πέμπτη όταν και θα αρχίσουν ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ για τις 6 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Μάλιστα, ο Ρόκα αύριο θα επισκεφθεί μαζί με το γενικό αρχηγό της ομάδας, Χάρη Μαυρομάτη, το προπονητικό κέντρο του ξενοδοχείου «Αλώνι» στο Βώλακα της Δράμας. Εκεί όπου και θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, προκειμένου να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες που απαιτούνται και για να είναι όλα έτοιμα όταν ο Πανθρακικός θα μεταβεί εκεί στις 20 Ιουλίου.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ