ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ενίσχυση με Μίκουλιτς

Ενίσχυση με Μίκουλιτς

Τη φανέλα του Πανθρακικού θα φοράει από τη νέα σεζόν ο Τόμισλαβ Μίκουλιτς, ο οποίος υπέγραψε το Σάββατο συμβόλαιο συνεργασίας με τη θρακιώτικη ΠΑΕ.

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή TOMISLAV MIKULIC.

Ο νέος ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και θα πάρει μέρος στην απογευματινή προπόνηση που θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο της ομάδας", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Να σημειωθεί πως ο 31χρονος Κροάτης αμυντικός έφτασε στην Ελλάδα την Παρασκευή και συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους του Πανθρακικού, ενώ αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα το απόγευμα.

Το who is who του Μίκουλιτς

Ο Tomislav Mikulic γεννήθηκε στις 4 Ιανουαρίου 1982 και έπαιξε σε επαγγελματικό επίπεδο με την Osijek της Κροατίας από το 2001 έως και τον Ιανουάριο του 2005. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του η Racing Genk του Βελγίου με την οποία αγωνίστηκε σε 68 παιχνίδια του Βελγικού πρωταθλήματος.

Επιστρέφει στην Κροατία το 2008 για λογαριασμό της Dinamo Zagreb όπου μένει για 6 μήνες και επιστρέφει το καλοκαίρι πάλι στο Βέλγιο φορώντας την φανέλα της Standarg Liege και στη συνέχεια στην Germinal και Beerschot με τις οποίες είχε συνολικά 85 εμφανίσεις.

Τελευταίος του σταθμός η Heverlee με την οποία έπαιξε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος έχοντας 10 παιχνίδια και 1 γκολ.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ