ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Την γλίτωσε με κάκωση ο Εμπό

Την γλίτωσε με κάκωση ο Εμπό

Τέλος καλά όλα καλά στον Πανθρακικό με τον Πάπε Εμπό που γλίτωσε τα χειρότερα κληρονομώντας μία κάκωση που θα τον αφήσει εκτός δράσης για 3-4 μέρες. Σε 20 μέρες επιστρέφει τελικά ο Ντενίζ Μπαϊκαρά.

Τυχερός στην ατυχία του φάνηκε τελικά ο Πάπε Εμπό του Πανθρακικού που γλίτωσε τα χειρότερα κληρονομώντας μία κάκωση που θα τον αφήσει εκτός δράσης για 3-4 μέρες.

Ένας τραυματισμός που προέκυψε στην χθεσινή απογευματινή του Πανθρακικού όταν ο υψηλόσωμος Σενεγαλέζος αποχώρησε έχοντας αισθανθεί ενοχλήσεις στο γόνατό του.

Ο Άκης Μάντζιος σε πρώτη φάση ένιωσε «να τον λούζει κρύος ιδρώτας» με το μυαλό του να πηγαίνει στα χειρότερα μέχρι που ήρθε το αποτέλεσμα της εξέτασης του Εμπό και ηρέμησε.

Κάτι που σημαίνει ότι ο Σενεγαλέζος θα είναι έτοιμος από το ξεκίνημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του Πανθρακικού που ξεκινάει την Δευτέρα στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας.

Από αυτό θα απουσιάζει ο Ντενίζ Μπαϊκαρά που σήμερα χειρουργήθηκε στην Γερμανία μετά την ενόχληση που είχε στους κοιλιακούς του από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Εντούτοις όλα δείχνουν πως δεν χρειαστεί 1-2 μήνες για να επιστρέψει αλλά ακόμη και 20 μέρες θα είναι αρκετές.

Για τον λόγο αυτό ο Μάντζιος δεν πρόκειται να κάνει κίνηση απόκτησης κάποιου παίκτη για να καλύψει το κενό του. Οι βασικοί μεταγραφικοί του στόχοι αφορούνε έναν τερματοφύλακα, έναν κεντρικό αμυντικό και έναν επιθετικό.

Τον κεντρικό αμυντικό που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Σερφά και τον επιθετικό για αυτό που άφησε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο πρώτος σκόρερ της περσινής αγωνιστικής περιόδου για την ομάδα της Κομοτηνής με 11 γκολ.

Κι όσο για τον Μάντζιο – που επιθυμεί να τους έχει στην διάθεσή του στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας από εβδομάδα όπου την αποστολή δεν θα ακολουθήσει ο Μπερτράντ Ρομπέρ – τοποθετήθηκε στο Sport24.gr με αφορμή την χθεσινή κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Super League.

«Μπορεί να ξεκινάμε με δύο εκτός έδρας παιχνίδια αλλά αντίπαλοί μας είναι ομάδες που έχουνε τον ίδιο στόχο με μας. Όπως κάτι ανάλογο ισχύει και για τις πρώτες έξι αγωνιστικές όπου μεταξύ των τριών πρώτων θα έχουμε και την διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων. Για αυτό στόχος μας είναι να είμαστε στην ετοιμότητα που πρέπει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος».

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ