ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Εξετάζει πάντα Κούτσι

Εξετάζει πάντα Κούτσι

Ο Νιάζι Κούτσι είναι πάντα στα υπόψη του Άκη Μάντζιου στα πλαίσια της αναζήτησης του βασικού επιθετικού του Πναθρακικού της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στα υπόψη του Άκη Μάντζιου στα πλαίσια της αναζήτησης του βασικού επιθετικού του Πανθρακικού της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι πάντα ο Νιάζι Κούτσι.

Οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών καλά κρατούν με το οικονομικό να αποτελεί το κριτήριο για την επίτευξη της συμφωνίας που θα εξαρτηθεί αν ο διεθνής Φιλανδός κατεβάσει τις απαιτήσεις του.

Εν τω μεταξύ στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας όπου συνεχίζεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας της Κομοτηνής μετέβη χθες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Τάσος Καραολάνης.

Κι όχι μόνος του. Μαζί του ήταν και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Βασίλης Κυρουβίδης αλλά και ο Ντενίζ Μπαϊκαρά. Η κατάσταση του Τούρκου μεσοεπιθετικού του Πανθρακικού μετά την επέμβαση που είχε υποβληθεί στους κοιλιακούς του μία εβδομάδα πριν στο Μόναχο παρουσιάζει βελτίωση.

Αυτό σημαίνει ότι ο Μπαϊκαρά θα αρχίσει πολύ νωρίτερα προπονήσεις σε σχέση με την αρχική εκτίμηση. Κατά τα άλλα δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από το ρόστερ του Πανθρακικού ο Σπύρος Βρονταράς εάν βρει καλή πρόταση μετά την απόκτηση του Ντίνο Σέρεμετ.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ