ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Συμπλήρωσε καρέ με Σέρεμετ

Συμπλήρωσε καρέ με Σέρεμετ
INTIME SPORTS

Η διοίκηση του Πανθρακικού ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντίνο Σέρεμετ συμπληρώνοντας το καρέ των τερματοφυλάκων της ομάδας του Άκη Μάντζιου για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ντίνο Σέρεμετ είναι τελικά ο εκλεκτός του Άκη Μάντζιου που συμπλήρωσε το καρέ των τερματοφυλάκων του Πανθρακικού για την νέα αγωνιστική περίοδο μαζί με τους Κουτσόπουλο, Βρονταρά και Αθανασιάδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Sport24.gr σας είχε αναφέρει το ενδιαφέρον για τον Σλοβένο πρώην τερματοφύλακα της Λάρισας πριν από έναν μήνα. Από τις 16 Ιουνίου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός για την απόκτηση του Σέρεμετ ανέφερε: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή DINO SEREMET".

Ο νέος ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού θα βρίσκεται το βράδυ της Πέμπτης, αύριο το βράδυ, στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας της Κομοτηνής.

Το βιογραφικό του Σέρεμετ

Ο Σέρεμετ γεννήθηκε στις 16 Αυγούστου 1980 στην Λιουμπλιάνα. Η πρώτη ομάδα που αγωνίστηκε ήταν η NK Μάριμπορ από το 2002 έως το 2004. Την ίδια χρονιά μετακόμισε στην Αγγλία όπου έμεινε για τα επόμενα 2 χρόνια αγωνιζόμενος σε 3 ομάδες Λούτον, Ντονκάστερ και Τρανμίρ.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ήρθε το 2006 για λογαριασμό της Κέρκυρας. Από εκείνο το χρονικό σημείο έως και την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 συμμετείχε σε 92 αγώνες πρωταθλήματος (23 για την Super League, 69 για την Football League) με τις ομάδες Καλλιθέα, ΑΕΛ και Δόξα Δράμας.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ