ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Έξαλλος ο Λουίς Ενρίκε με δημοσιογράφο: "Αποτυχία είναι να μην έχεις μελετήσει πόσες ομάδες είναι στο Champions League"

Έξαλλος ο Λουίς Ενρίκε με δημοσιογράφο: "Αποτυχία είναι να μην έχεις μελετήσει πόσες ομάδες είναι στο Champions League"
PRINT SCREEN

Ο Λουίς Ενρίκε ήταν έξαλλος στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Τουλούζ, όταν ένας δημοσιογράφος έκανε λόγο για αποτυχία που οι Παριζιάνοι δεν προκρίθηκαν στον τελικό του Champions League.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει κλειδώσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Champions League. Ο Τύπος ασχολήθηκε ελάχιστα στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Τουλούζ, αλλά επικεντρώθηκε στον "φευγάτο" Κιλιάν Εμπαπέ.

Ωστόσο ο Λουίς Ενρίκε έγινε έξαλλος με μια ερώτηση δημοσιογράφου που έκανε λόγο για αποτυχία που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντόρτμουντ. Ο Ισπανός τεχνικός τον ρώτησε πόσες ομάδες είναι στο Champions League και στο VIDEO δεν ακούγεται τι απάντηση (και αν απάντησε ο δημοσιογράφος) με αποτέλεσμα ο Ενρίκε να του λέει ότι είναι ίδια αποτυχία το να μη γνωρίζεις πόσες ομάδες είναι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

"Υποθέτω ότι η ερώτηση μεταφράστηκε σωστά, επειδή ο μεταφραστής είναι εξαιρετικός. Υπήρχε η λέξη αποτυχία σε αυτή την ερώτηση; (γέλια). Θα προσπαθήσω να είμαι ευγενικός και σωστός. Πόσες ομάδες υπάρχουν στο Champions League;. Σε αυτόν που ρωτά, σε αυτόν που μιλάει για αποτυχία.

Δεν ξέρεις καν πόσες ομάδες υπάρχουν στη διοργάνωση. Η ίδια αποτυχία είναι να μην μελετάς πόσες ομάδες υπάρχουν στο Champions League. Ας προχωρήσουμε στην επόμενη ερώτηση για να αποφύγουμε ένα πρόβλημα", δήλωσε ο Λουίς Ενρίκε όντας εκνευρισμένος.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ