Καραλής, Ultimate Champioship: Ομορφες εικόνες στη Βουδαπέστη, το φιλί στη σύντροφό του και το χαμόγελο της μητέρας του

Ο Εμμανουήλ Καραλής πρόσφερε ακόμη μία μεγάλη παράσταση στο Ultimate Championship, έχοντας δίπλα του τα αγαπημένα του πρόσωπα.
Ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στο Ultimate Championship, που διεξήχθη στη Βουδαπέστη, προσφέροντας για ακόμη μία φορά ένα συγκλονιστικό αγώνα μαζί με τον Μούντο Ντουπλάντις, στο άλμα επί κοντώ.
Ο Μανόλο με άλμα στα 6.15μ. τερμάτισε δεύτερος πίσω από τον Σουηδό υπεραθλητή, που πρώτευσε με 6.20μ. Ο Καραλής στη Βουδαπέστη είχε μαζί του και πολλά αγαπημένα του πρόσωπα. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα, ο φωτογραφικός φακός τον “συνέλαβε” σε ένα τρυφερό φιλί με τη σύντροφό του, ενώ μαζί τους ήταν και η μητέρα του, η οποία χαμογελούσε με περηφάνεια για τον γιο της, τυλιγμένη με την ελληνική σημαία.