ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Έκλεισε φιλικό με την Ξάνθη

Έκλεισε φιλικό με την Ξάνθη
INTIME SPORTS

Το Σάββατο 11/10 ο Πανθρακικός θα υποδεχθεί την ομάδα της Ξάνθης σε φιλική αναμέτρηση που θα γίνει στην Κομοτηνή

Σε συνεννόηση με την Ξάνθη ώστε να δώσουν φιλικό παιχνίδι το Σάββατο 11/10 ήρθαν στον Πανθρακικό σε μια αναμέτρηση όπου τόσο ο Άκης Μάντζιος όσο και ο νέος προπονητής της ομάδας της Ξάνθης θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σχήματα και να κρατήσουν τους παίκτες τους σε εγρήγορση.

Στον Πανθρακικό έψαχναν ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι αλλά η απαγόρευση τους έδεσε τα χέρια με το σχετικό δελτίο Τύπου να αναφέρει:

"Η απαγόρευση κάθε αγωνιστικής συνάντησης είτε επίσημου είτε φιλικού χαρακτήρα έως την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου έχει «δέσει» τα χέρια της τεχνικής ηγεσίας που επιθυμούσε σε αυτό το διάστημα την διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού ώστε οι ποδοσφαιριστές να διατηρηθούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Η μη διεξαγωγή αγώνων τις συγκεκριμένες ημερομηνίες έφερε ως αποτέλεσμα την διεξαγωγή φιλικού με την Σκόντα Ξάνθη το Σάββατο 11 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κομοτηνής.

Στην προπόνηση που διεξήχθη το πρωί της Πέμπτης ο Άκης Μάντζιος με τους συνεργάτες του έδωσαν βαρύτητα σε ασκήσεις τακτικής ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια του πρωταθλήματος".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ