ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος προς Παναιτωλικό: "Φθηνές δικαιολογίες για το 9-2"

Πανιώνιος προς Παναιτωλικό: "Φθηνές δικαιολογίες για το 9-2"
Πανιώνιος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πανιώνιος δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση του Παναιτωλικού, στην οποία οι Αγρινιώτες μιλούσαν για "πρακτικές πεσίματος" των "κυανέρυθρων". Σύμφωνα με την ομάδα της Πλατείας αυτά είναι "φθηνές δικαιολογίες".

Μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ο Παναιτωλικός βγήκε στην αντεπίθεση και σε ανακοίνωση που εξέδωσε εκτόξευσε αιχμές σε βάρος των ανθρώπων της "κυανέρυθρης" ομάδας, κατηγορώντας τους για " πρακτικές πεσίματος", αλλά και για τα εντεταλμένα όργανα της Super League που "αποδέχονται με τη στάση τους ότι κάθε γήπεδο έχει τους δικούς του «νόμους», ικανούς να διαμορφώνουν την έκβαση ενός αγώνα".

Ο Πανιώνιος μία μέρα μετά απάντησε στον Παναιτωλικό, κάνοντας λόγο για φθηνές δικαιολογίες, για άστοχες επιλογές των ανθρώπων της ομάδας του Αγρινίου, φέρνοντάς τους ως παράδειγμα τις τρεις εφετινές τους ήττες (δύο για το πρωτάθλημα και μία για το κύπελλο) με επιμέρους σκορ 9-2.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου: "Η πόρτα της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θα είναι πάντα ανοικτή γι αυτούς που θέλουν να μάθουν πως γίνεται να δημιουργείς μια ομάδα βασισμένη σε Ελληνες ποδοσφαιριστές, με τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας της κατηγορίας, την οποία θαυμάζει όλη η Ελλάδα μέσω της τηλεόρασης και αποθεώνει στα πρωτοσέλιδά του ο Ελληνικός Τύπος.

Αν κάποιοι στην προσπάθειά τους να δικαιολογηθούν για τις δικές τους άστοχες επιλογές, ψάχνουν να βρουν "φθηνές" δικαιολογίες, κυρίως γιατί το επιμέρους σκορ είναι 9-2, δυστυχώς δεν μπορούμε να τους βοηθήσουμε. Κανείς όμως δεν έχει το δικαίωμα να αμαυρώνει την δουλειά των προπονητών μας και κυρίως την προσπάθεια που καταβάλλουν οι παίκτες μας για την επίτευξη της νίκης σε κάθε παιχνίδι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στην 5η θέση ο Πανιώνιος, 2-0 τον Παναιτωλικό

Μαντζουράκης: "Έκραξαν τον διαιτητή και είδατε τι έγινε"

Ματζουράκης: "Οι διαιτητές έχουν πρόβλημα με τον Παναιτωλικό"

ΠΑΕ Παναιτωλικός: "Πρακτικές... πεσίματος"

Τα "καρφιά" Παναιτωλικού - Ματζουράκη

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ