ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ματζουράκης: "Οι διαιτητές έχουν πρόβλημα με τον Παναιτωλικό"

Ματζουράκης: "Οι διαιτητές έχουν πρόβλημα με τον Παναιτωλικό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα παράπονα του για την διαιτησία του Αρετόπουλου στο ματς με τον Πανιώνιο εξέφρασε ο Γιάννης Ματζουράκης, τονίζοντας ότι οι ρέφερι έχουν πρόβλημα με τον Παναιτωλικό.

"Να δώσω συγχαρητήρια στον Πανιώνιο, έκανε ένα καλό παιχνίδι. Εμείς είμαστε δυσαρεστημένοι. Έκραξαν τον διαιτητή στο ημίχρονο και έπαιξε όπως έπαιξε.

Έχουμε παράπονα σε ουσιαστικές φάσεις. Πριν μπει το γκολ κάνουν τρεις φάουλ στον Μαρκόφσκι. Κάρτα για θέατρο στον Ρουσκουγιέδα; Ο σεναριογράφος είπε θέατρο.

Θέατρο ήταν και στον Μπαργκάν και δεν του έδειξε κάρτα. Όλα αυτά τα πράγματα είναι εμπόδιο όταν παίζεις κόντρα σε καλή ομάδα. Είχαμε τη συγκυρία να βρεθούμε με κακό διαιτητή.

Αν είχαμε εμείς αυτή τη βοήθεια από τη διαιτησία θα είχαμε πολύ περισσότερους βαθμούς. Δε γίνεται συνεχώς να γίνονται λάθη σε αυτή την ομάδα", τόνισε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Νέα Σμύρνη.

Για το αν οι διαιτητές είναι απλώς κακοί ή έχουν πρόβλημα με τον Παναιτωλικό:

"Έχουν πρόβλημα με τον Παναιτωλικό, αυτό φαίνεται. Όταν είναι συνεχόμενα...".

Για το αν έχασε ο Παναιτωλικός λόγω της διαιτησίας:

"Όταν παίζεις με 10 και με τέτοια σφυρίγματα, είναι λογικό να πας πίσω. Το ματς ήταν στο 0-0. Το γκολ πώς μπήκε; Έχει γίνει φάουλ στον Μαρκόφσκι. Είχε φάσεις ο Πανιώνιος, είχαμε κι εμείς όσο παίζαμε με 11. Αν το έβαζε ο Μαρκόφσκι, μπορεί να χρειαζόταν να κάνει κι άλλα τερτίπια ο διαιτητής".

Για τα μεταγραφικά αποκτήματα:

"Ακόμα δεν τους έχω δει... Είμαι πολλά χρόνια προπονητής, δεν θα βγάλω συμπέρασμα γι' αυτούς τόσο γρήγορα".

Για το αν χάθηκε κάθε ελπίδα για την πεντάδα:

"Με τη Λιβαδειά παίζουμε τώρα. Θυμάστε εκείνο το παιχνίδι; Με την Ξάνθη που πήγαμε εκεί, θυμάστε τι έγινε; Είναι κρίμα και για τον άνθρωπο που επενδύει".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ