ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δυσαρέσκεια στον Πανιώνιο για την ήττα

Δυσαρέσκεια στον Πανιώνιο για την ήττα

Έντονος προβληματισμός και δυσαρέσκεια στον Πανιώνιο για την ήττα από την Καλλονή. Πιθανές εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα.

Ο Πανιώνιος βρέθηκε κοντά στην τρίτη σερί του νίκη στο πρωτάθλημα, ωστόσο όχι μόνο έχασε το προβάδισμα που κρατούσε μέχρι το 75', αλλά δεν πήρε ούτε βαθμό στο ουδέτερο Βικελίδης από την Καλλονή.

Ο τρόπος που ήρθε αυτό το 3-2 έχει προβληματίσει έντονα τους ανθρώπους της ομάδας.

Από τη διοίκηση εκφράζεται ανοιχτά η δυσαρέσκεια για το γεγονός πώς αντί να γίνει το 3X3, ήρθε η ήττα από την ΑΕΛΚ που είχε χάσει στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Οι ιθύνοντες του Πανιωνίου στέκονται κυρίως στην εικόνα που έδειξε η ομάδα στα τελευταία λεπτά, όταν έχασε το προβάδισμα από αμυντικά λάθη που δεν επιτρέπονται, αλλά και -στην κατά τη γνώμη τους- λάθος διαχείριση που έγινε στο δεύτερο ημίχρονο.

Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να υπάρχουν εξελίξεις όσον αφορά την παραμονή του Νίκου Παντελή στον πάγκο του Πανιωνίου. Υπενθυμίζεται, πάντως, πως ο Παντελής βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο και μετά την εντός έδρας ήττα από τον Άρη, αλλά τότε η διοίκηση τον στήριξε κι εκείνος στη συνέχεια έκανε δύο νίκες στη σειρά.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ