ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Αγγαρεία για Πανιώνιο στις Σέρρες

Αγγαρεία για Πανιώνιο στις Σέρρες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με 16 παίκτες ταξίδεψε στην Σέρρες για το αδιάφορο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό η ομάδα του Πανιωνίου. Άφησε αρκετούς βασικούς στην Αθήνα ο Μιλόγεβιτς.

Τόσο ο Πανιώνιος όσο και ο Πανσερραϊκός έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια του Κυπέλλου και το παιχνίδι της Πέμπτης (15/12) ανάμεσα στις δυο ομάδες στο πλαίσιο του 8ου ομίλου ουσιαστικά είναι ένα ματς αγγαρεία. Θα δώσει μόνο τη δυνατότητα στους δυο προπονητές να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται κάποιοι παίκτες τους και να δουν την αναμέτρηση ως ένα καλό φιλικό για χρήσιμα συμπεράσματα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πανιώνιος ταξίδεψε με 16 παίκτες στις Σέρρες. Ούτε καν 18άδα δεν πήρε μαζί του ο Μιλόγεβιτς ο οποίος άφησε στην Αθήνα μεταξύ άλλων τους: Σιώπη, Ρισβάνη, Οικονόμου, Ανσαριφάρντ, Μασούντ, Κόρμπο, Φούντα, Μπεν.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Φυλής, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εκτός έδρας αναμέτρηση του κυπέλλου με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό. Μετά το τέλος της ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν 16 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Τασουλής, Κρητικός, Ολαϊτάν, Θεοδωρόπουλος, Γκιοατά, Σταυρόπουλος, Κερασίδης, Μασούρας, Αργυρόπουλος, Βουκελάτος, Ενγκόγκ, Πινιώτης, Βοσνιάδης, Βλάχος, Καθάριος, Σαββίδης".

Η βαθμολογία του 8 ομίλου

1. Κισσαμικός 7 (6-1)
2. Λεβαδειακός 5 (4-2)

3. Πανιώνιος 1 (0-3)
4. Πανσερραϊκός 0 (1-5)

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ