ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Αφοσιωμένος στον Πανιώνιο ο Χατζηησαΐας"

"Αφοσιωμένος στον Πανιώνιο ο Χατζηησαΐας"
Χατζηησαΐας Γιόχανσον INTIME SPORTS

Ο εκπρόσωπος του Δημήτρη Χατζηησαΐα, Τάσος Δανιάς, έβαλε φρένο στα τρελά μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφορούν και τόνισε πως ο παίκτης είναι 100% προσηλωμένος στον Πανιώνιο.

Το όνομα του Δημήτρη Χατζηησαΐα ακούγεται έντονα στο μεταγραφικό παζάρι εδώ και αρκετές εβδομάδες. Λογικό μιας και μιλάμε για έναν από τους καλύτερους αμυντικούς του πρωταθλήματος (με βάση τη φόρμα στην οποία βρίσκεται), ο οποίος στα 23 του χρόνια πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τον Πανιώνιο.

Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται έντονα πως ενδιαφέρει συλλόγους από την Γερμανία και την Ιταλία, ενώ φήμες θέλουν τον "ιστορικό" να έχει επίσημη πρόταση από ευρωπαϊκό σύλλογο για τον παίκτη που εξετάζει σοβαρά.

Με δήλωση του στο Sport24.gr ο εκπρόσωπος του Δημήτρη Χατζηησαΐα, Τάσος Δανιάς, ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του δεν ασχολείται με τα όσα γράφονται και πως το μυαλό είναι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με τον Πανιώνιο.

"Θεωρώ απολύτως φυσιολογικό να παρακολουθούνται οι παίχτες του Πανιώνιου από ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Είναι ένας σύλλογος που διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο νεαρών παιχτών και γίνεται πολύ καλή δουλειά η όποια βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο.

Όσο αφορά τον Δημήτρη, είναι αφοσιωμένος μόνο στους στόχους της ομάδας του και δεν ασχολείται με όλα όσα ακούγονται ή γράφονται. Οποία ομάδα θα ενδιαφέρει επίσημα για τον Χατζηησαΐα πρέπει πρώτα να μιλήσει με τον Πανιώνιο και μετά μαζί μας", είπε χαρακτηριστικά.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ