ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζητά τις οφειλές και τις ρήτρες ο Εσιέν

Ζητά τις οφειλές και τις ρήτρες ο Εσιέν

Ο Μάικλ Εσιέν προνόησε και δέσμευσε τον Παναθηναϊκό με ισχυρό συμφωνητικό και διεκδικεί 720.000 ευρώ, τα οποία πρέπει να καταβληθούν άμεσα! Οικονομικό πρόβλημα επικαλείται ο παίκτης!

Όχι μόνο τα οφειλόμενα, αλλά και τις ρήτρες για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές απαιτεί ο Μάικλ Εσιέν! Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "Live Sport", ο Γκανέζος προνόησε και δέσμευσε την ΠΑΕ με ιδιωτικό συμφωνητικό, που προβλέπει χρηματικές ποινές όταν δεν πληρώνεται στις προγραμματισμένες ημερομηνίες!

Καταρχάς, το συνολικό ποσό που ζητά ο Εσιέν μέσω της προσφυγής του στην ΕΠΟ, φτάνει τις 720.000 ευρώ, ενώ ο ίδιος επικαλείται σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και αιτείται την άμεση εξόφληση του! Συγκεκριμένα:

1) την ενεργοποίηση τριών ρητρών 2.375 ευρώ για μη καταβολή τριών δόσεων.

2) την καταβολή δύο δόσεων (Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου) των 23.750 ευρώ.

3) την πληρωμή 451.250 ευρώ που είναι το υπολειπόμενο ποσό στο συμβόλαιό του.

4) την καταβολή 45.125 ευρώ που είναι η ρήτρα 10% για τις υπολειπόμενες δόσεις.

5) την πληρωμή 100.000 ευρώ ως ρήτρα για τη μη τήρηση της συμφωνίας.

Το σχετικό ρεπορτάζ της "Live Sport" αναφέρει πως αν ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρει να αποπληρώσει μία δόση τη συμφωνηθείσα ημερομηνία και αφού περάσει η συμφωνηθείσα περίοδος χάριτος που διαρκεί 15 μέρες για κάθε προθεσμία πληρωμής, τότε ενεργοποιείται άμεσα μία ποινή ίση με το 10% της απλήρωτης δόσης, που διεκδικείται και καταβάλλεται αμέσως.

Ακόμα, εφόσον δεν μπορέσει να εξοφλήσει δύο συνεχόμενες δόσεις, τότε με τη μία και χωρίς να δίνεται νέα διορία, ο Γκανέζος θα έχει το δικαίωμα να καταγγείλει τον διακανονισμό, το συνολικό οφειλόμενο ποσό θα πρέπει να πληρωθεί αμέσως και ολόκληρο, συν μία ποινική ρήτρα ίση με το 10% των απλήρωτων δόσεων και μία ποινική ρήτρα καθαρού ποσού 100.000 ευρώ θα προστεθούν στο υπολειπόμενο οφειλόμενο ποσό

Αναμφίβολα, πρόκειται για μία δύσκολη υπόθεση για τον Παναθηναϊκό, που η διοίκηση πρέπει να τη διευθετήσει σε απ' ευθείας επαφή με τον Εσιέν και τον ατζέντη του. Διαφορετικά, εάν η προσφυγή καταλήξει τελικά στη FIFA, η ΠΑΕ ίσως αντιμετωπίσει πρόβλημα με την αδειοδότηση από την UEFA.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

INFOGRAPHIC

Τα υποβρύχια της Μεσογείου. Οι συσχετισμοί δυνάμεων Ελλάδας Τουρκίας

Ποια είναι η χώρα που διαθέτει τα περισσότερα υποβρύχια στην Ευρώπη και ποιες είναι οι οκτώ χώρες της Μεσογείου που έχουν στην κατοχή τους

To Skroutz δεν θέλει να γίνει Google

Μπήκαμε στα γραφεία της εταιρείας και μάθαμε από πρώτο χέρι πώς είναι τελικά να δουλεύεις εκεί.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κόλαση στο Αφρίν: Στο έλεος λεηλασιών και καταστροφών από τους 'απελευθερωτές΄ του Ερντογάν

Οι δυνάμεις που κατέλαβαν την πόλη αρπάζουν τα πάντα στο πέρασμά τους, από τρόφιμα μέχρι κοσμήματα, μεταφέροντας ότι λεηλατούν εκτός πόλης με κομβόι φορτηγών

31 ατάκες του MEGA που έγραψαν ιστορία

Από τον Σάκη τον υδραυλικό μέχρι τη Μαρία Σαράφογλου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24