ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προσφυγή Εσιέν στην ΕΠΟ για 651.000 ευρώ

Προσφυγή Εσιέν στην ΕΠΟ για 651.000 ευρώ
Εσιέν ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μπελάδες για τον Παναθηναϊκό εν μέσω εορταστικής περιόδου, καθώς την ίδια ώρα που συμφωνεί για μεταγραφή ύψους 700.000 ευρώ, "σκάει" προσφυγή από τον Μάικλ Εσιέν για οφειλές ύψους 651.000 ευρώ.

Η προσφυγή έχει ημερομηνία κατάθεσης στην ΕΠΟ την 22/12/2016, δηλαδή την προηγούμενη Πέμπτη και σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος ήταν η μη καταβολή δύο εκ των οφειλόμενων δόσεων, οι οποίες είναι... πάμπολλες, μέχρι του συνολικού ποσού των 651.000 ευρώ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι πλέον υποχρεωμένη να πληρώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στον Εσιέν τις οφειλόμενες δόσεις, προκειμένου να μην μπλέξει σε μεγαλύτερες περιπέτειες με την αδειοδότηση της UEFA, για την οποία ο φάκελός του πρέπει να είναι πεντακάθαρος. Πρέπει, δηλαδή, να αποδεικνύει ότι είναι συνεπής στις πληρωμές των δόσεων για τις οποίες έχει δεσμευτεί με πρώην παίκτες, προπονητές και συνεργάτες, από τους οποίους ζητείται να υπογράψουν σε σχετικά έγγραφα για την αξιοπιστία της τήρησης των διακανονισμών.

Πιθανότατα το θέμα του Εσιέν θα διευθετηθεί, αλλά ο δεύτερος κίνδυνος που ελλοχεύει είναι αυτή η κίνηση του Γκανέζου να προκαλέσει... τσουνάμι από άλλους πιστωτές της ΠΑΕ, στους οποίους επίσης δεν έχουν καταβληθεί οφειλόμενες δόσεις, αλλά κάνουν υπομονή και συμβιβάζονται.

Σε κάθε περίπτωση, ακούγεται παράξενο πώς η ίδια ομάδα που οφείλει τέτοιου είδους ποσά προχωρά σε μεταγραφές ύψους 700.000 ευρώ, αλλά η πρακτική αυτή δεν είναι ασυνήθιστη για πολλές εταιρείες και επιχειρήσεις, αρκεί να εξυπηρετούν τα δάνειά τους και να είναι συνεπείς στην καταβολή των δόσεων. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και με τη δέσμευση των διοικούντων για εξόφληση Οκτωβρίου - Δεκεμβρίου μέχρι το τέλος Ιανουαρίου στους παίκτες, αλλά και με την επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 5 εκατ. ευρώ...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ