ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βλαχοδήμος: "Μου είπαν ότι ήταν 2-3 μέτρα οφσάιντ το γκολ"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, υποστήριξε ότι έλειψε η τύχη από τo "τριφύλλι" απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1), ενώ όσον αφορά στο γκολ του Κόντε υποστήριξε ότι δεν το είδε, αλλά του είπαν ότι ήταν 2-3 μέτρα σε θέση οφσάιντ.

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας, με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη 19η αγωνιστική της Super League, κι ο γκολκίπερ του "τριφυλλιού", Οδυσσέας Βλαχοδήμος, από την κάμερα της NOVA στάθηκε στην έλλειψη τύχης του ιδίου και των συμπαικτών του, ενώ όσον αφορά στο γκολ του Κόντε στάθηκε σε αυτά που του μεταφέρθηκαν, ότι δηλαδή ο Ισπανός φορ του ΠΑΣ ήταν "2-3 μέτρα οφσάιντ"

"Δεν είναι εύκολο να παίξεις σε αυτό το γήπεδο, μας λείπει η νίκη. Δεν είναι θέμα ψυχολογικό, σίγουρα πέφτει η ψυχολογία αλλά ξέρουμε τι μπορούμε. Αλλά, μας λείπει η τύχη. Κάθε παιχνίδι για μένα είναι το ίδιο, παίξω ή δεν παίξω. Προσπαθώ στην προπόνηση και στο ματς να βάλω τα δυνατά μου, αυτό προσπαθώ κι έτσι θέλω να συνεχίσω.

Σε κάθε ματς γίνεσαι πιο καλός, μαθαίνεις τους συμπαίκτες σου, γιατί στην προπόνηση δεν έχεις αυτές τις φάσεις που έχεις στο ματς. Στη φάση του γκολ είχα πεταχτεί και μετά βάζει το κεφάλι ο Κόντε, δεν το είδα το γκολ, αλλά άκουσα από όλους ότι ήταν 2-3 μέτρα οφσάιντ.

Μας μίλησε ο προπονητής στο ημίχρονο, όλοι θέλαμε να γυρίσουμε το ματς, θέλαμε να κερδίσουμε στο γήπεδο. Ξέραμε όλοι ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα έπαιξε 120 λεπτά μεσοβδόμαδα (σ.σ με την παράταση απέναντι στον Πλατανιά για το Κύπελλο), αλλά αυτό δεν άλλαξε κάτι στα πλάνα μας", υποστήριξε αρχικά ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ενώ όταν ρωτήθηκε για τον αδερφό του, Παναγιώτη απάντησε:

"Χαίρομαι για τον αδερφό μου, οι δύο παίζουμε συνεχόμενα ματς κι εμείς θέλουμε να δώσουμε τα πάντα για τον Παναθηναϊκό και να κάνουμε τα πάντα γι' αυτή τη μεγάλη ομάδα".

Τέλος, για το ενδεχόμενο να κληθεί στην Εθνική Ελλάδας, υποστήριξε: "Πάντα το σκέφτομαι, από την Ελλάδα δεν ήρθε τίποτα. Είχα την ευκαιρία να παίξω στη Γερμανία (με τις μικρές ηλικιακές εθνικές ομάδες) και παίξαμε και πολλά τουρνουά".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπλόκο της διαιτησίας στα Γιάννινα, 1-1 ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΣ
"Με οφσάιντ γκολ ανοίγει το σκορ ο ΠΑΣ, τραγικά πράγματα"
Οργισμένη ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ