ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οργισμένη ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για "ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος" στην εκτός έδρας ισόπαλη (1-1) αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα παραθέτοντας συγκεκριμένες φάσεις.

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας, με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη 19η αγωνιστική της Super League, και στο "τριφύλλι" έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία. Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι "πράσινοι" παραθέτουν τις φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρονται και μιλούν για "ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος", ενώ υποστηρίζουν ότι "είναι ντροπή να βλέπουμε τέτοιες διαιτησίες στη Super League και η ΚΕΔ πρέπει επιτέλους να λάβει τα μέτρα της για αυτήν την κατάσταση".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Το διαιτητικό τρίο στα Γιάννενα έχει διαπράξει ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος τόσο με την κατακύρωση του αντικανονικού (offside) γκολ των γηπεδούχων και με την μη αποβολή του ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ, Καρανίκα που χτύπησε με τον αγκώνα τον Μάρκους Μπεργκ στο πρώτο ημίχρονο, όσο και με τις λανθασμένες υποδείξεις offside εις βάρος ποδοσφαιριστών μας και τον μη καταλογισμό πέναλτι για χέρι εντός περιοχής στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι ντροπή να βλέπουμε τέτοιες διαιτησίες στη Super League και η ΚΕΔ πρέπει επιτέλους να λάβει τα μέτρα της για αυτήν την κατάσταση".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπλόκο της διαιτησίας στα Γιάννινα, 1-1 ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΣ
"Με οφσάιντ γκολ ανοίγει το σκορ ο ΠΑΣ, τραγικά πράγματα"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ