ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσάκας: "Θα τα βρούμε... μην ανησυχείτε"

Τσάκας: "Θα τα βρούμε... μην ανησυχείτε"
INTIME SPORTS

Δύο όροι στο Memorandum of Understanding που άλλαξε ο Τζίγγερ θα μελετηθούν την Πέμπτη από πλευρά πρίγκιπα που δύσκολα να έρθει την Παρασκευή. Τσάκας: "Ο πρίγκιπας θέλει να πάρει τον ΠΑΟ και θα το κάνει".

Μετά το καθοριστικό βήμα της Τετάρτης στις συζητήσεις των δύο πλευρών, το σίριαλ της υπογραφής του MoU παίρνει μικρή παράταση.

Ο λόγος, δύο από τους όρους που άλλαξε η πλευρα των νομικών του Γιάννη Βαρδινογιάννη και ο δικηγόρος του Σουλτάν Αλ Σαούντ μετέφερε στον εκπρόσωπο για να το διαμηνύσει στον Σαουδάραβα πρίγκιπα.

Πλέον, όλα αναμένεται να τελειώσουν την Πέμπτη, ωστόσο η εξέλιξη αυτή δεν αποκλείεται να καθυστερήσει την άφιξη του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ στην Ελλάδα.

Αξίζει να τονίσουμε πως οι δύο όροι που μεταβλήθηκαν έχουν να κάνουν με τον τρόπο που θα μεταβιβαστούν οι μετοχές και πως θα καταβληθούν τα χρήματα.

Ο νομικός που εκπροσωπεί τον πρίγκιπα, Παναγιώτης Πετρόπουλος θα ενημερωθεί το πρωί της Πέμπτης από τον Βλάση Τσάκα για τις θέσεις του Σουλτάν Αλ Σαούντ και κατόπιν θα συναντηθεί ξανά με τους δικηγόρους του τζίγγερ, για να προχωρήσουν τις διαπραγματεύσεις.

Παρά τις εξελίξεις και οι δύο πλευρές διαρρέουν πως υπάρχει η αισιοδοξία για την οριστική επίτευξη συμφωνίας στη σύνταξη του Memorandum of Understandin.

Τσάκας: "Θα τα βρούμε"

Για την πορεία των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών τοποθετήθηκε ο ο Βλάσης Τσάκας, μιλώντας στο www.prasinanea.gr. και μιλώντας με σιγουριά τόνισε:

"Ο πρίγκιπας θέλει να πάρει τον Παναθηναϊκό και θα το κάνει. Έτσι ή αλλιώς, θα τα βρούμε και όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Να μην ανησυχεί κανείς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ