ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Αθήνα συνεργάτης του πρίγκιπα

Στην Αθήνα συνεργάτης του πρίγκιπα
Άραβας

Στενός συνεργάτης του Σουλτάν Αλ Σαούντ είναι στην Αθήνα με σκοπό να ρυθμίσει τις λεπτομέρειες άφιξης του. Μέσω Καϊρου έρχεται ο πρίγκιπας που θα μείνει στα Νότια Προάστια.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση της απόκτησης των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη από τον πρίγκιπα Αλ Σαούντ, μετά την αποστολή όλων των απαραίτητων εγγράφων από την πλευρά του Σαουδάραβα.

Έτσι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, άνθρωπος του πρίγκιπα βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και ετοιμάζει το έδαφος για την άφιξη του Αλ Σαούντ.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι κοντινό πρόσωπο του πρίγκιπα και ήρθε στην Αθήνα, σύμφωνα με τα Prasinanea.gr, την Τρίτη το βράδυ.

Το όνομα του δεν έχει διαρρεύσει ακόμα όπως είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Βλάση Τσάκα και δεν αποκλείεται να έχει συνάντηση και με τους δικηγόρους της πλευράς Βαρδινογιάννη.

Ετοιμάζει την άφιξή και ραντεβού

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο συνεργάτης του Σουλτάν Αλ Σαούντ, ήδη έχει κάνει ορισμένες προκρατήσεις σε αεροπορική εταιρία, με την οποία ο πρίγκιπας θα φτάσει στην Αθήνα από τη Τζέντα μέσω Καϊρου.


Παράλληλα, έχουν κλειστεί δωμάτια σε πολυτελές ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστίων, όπου θα καταλύσει ο πρίγκιπας μαζί με τη συνοδεία του.

Τέλος, όπως διαρρέει από την πλευρά του Σαουδάραβα κλείνονται και ορισμένα ραντεβού με συνεργάτες ή στελέχη υπουργείων για άλλες δουλειές που διαπραγματεύεται να κάνει ο Σουλτάν στην Ελλάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ