ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνάντηση των δύο πλευρών με τους δικηγόρους

Συνάντηση των δύο πλευρών με τους δικηγόρους

Θετικό κλίμα στην συνάντηση των πλευρών του Σουλτάν Αλ Σαούντ και του Τζίγγερ εν μέσω δικηγόρων. Μετά το μάιλ αναμονή και του πιστοποιημένου έγγραφου του πρίγκιπα.

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο για τον Παναθηναϊκό με την εβδομάδα που διανύουμε όπως έχουμε προαναγγήλει να είναι άκρως σημαντική, μετά το μήνυμα του Σουλτάν Αλ Σαούντ ένα 24ωρο νωρίτερα.

Το απόγευμα της Δευτέρας διεξήχθει η δίωρη περίπου συνάντηση των νομικών των δύο πλευρών που θεωρούν ότι όλα κυλούν ικανοποιητικά. Νωρίτερα, ο Παναγιώτης Πετρόπουλος είχε αποστείλει το έγγραφο με την πιστοποιημένη υπογραφή του Σαουδάραβα πρίγκιπα. Η συνάντηση έγινε σε θετικό κλίμα.

Το έγγραφο που απέστειλέ ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον Σαουδάραβα πρίγκιπα σε ηλεκτρονική μορφή έχει το γνήσιο της υπογραφής του Σουλτάν Αλ Σαούντ και είναι επικυρωμένο από βασιλικό συμβολαιογράφο στη Τζέντα.

Για την ώρα δεν μπορεί κανείς να προβεί σε εικασίες ή συμπεράσματα αφού η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη μπορεί να επιμείνει και να ζητηθεί το επίσημο έγγραφο, που έρχεται με κούριερ την Τρίτη από τη Σαουδική Αραβία αφού ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Βλάσης Τσάκας είχε έρθει νωρίτερα στην Ελλάδα. Αυτό το γεγονός θα οδηγήσει σε εκ νέου συνάντηση των δύο πλευρών.

Μάλιστα, οι δικηγόροι του Τζίγγερ ζήτησαν εκ νέου ένα επιπλέον έγγραφο το οποίο εστάλη άμεσα από την Τζέντα το πρωί της Δευτέρας, δείχνοντας τις προθέσεις και την θέληση από πλευράς πρίγκιπα να "τελειώνει" το θέμα.

Αυτό που αποτελεί αδιάψευστο γεγονός είναι πως οι δύο πλευρές έστω και με εκπροσώπους έχουν καθίσει στο ίδιο τραπέζι και οι διαπραγματεύσεις δεν αποκλείεται να επιφέρουν τη σύνταξη του MoU, κάτι που θα συντελούν στην πιο ουσιαστική εξέλιξη στην υπόθεση.

Δεν αποκλείεται το καθοριστικό βήμα μετά την σύνταξη του Memorandum Of Undestanding να αποτελεί η εγγυητική των 20.000.000 ευρώ για την ΑΜΚ αρχικά που θα μπει στο λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να γίνει ο οικονομικός έλεγχος της από την πλευρά του Σαουδάραβα και αν εφόσον όλα κυλήσουν θετικά να υπογραφεί η μεταβίβαση των μετοχών στον Σουλτάν Αλ Σαούντ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ