ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μήνυμα από πρίγκιπα και Τζίγγερ

Μήνυμα από πρίγκιπα και Τζίγγερ

Την πρόθεσή του να έρθει την Παρασκευή στην Ελλάδα εξέφρασε ο πρίγκιπας μιλώντας στον δικηγόρο για το MoU, την ώρα που ο Τζίγγερ δεν αλλάζει στάση.

Ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ στο στον πληρεξούσιο δικηγόρο του, Παναγιώτη Πετρόπουλο, την ίδια ώρα που ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν αλλάζει στάση.

Συγκεκριμένα, μια μέρα μετά την νίκη του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη με 3-2 σε ματς που είδε ο Σουλτάν Αλ Σαούντ δορυφορικά και με τον εκπρόσωπό του Βλάση Τσάκα να δίνει το παρών στα επίσημα της Σκόντα Ξάνθης Αρένα, ο πρίγκιπας είναι έτοιμος να έρθει στην χώρα μας.

Ο Σουλτάν Αλ Σαούντ έστειλε μήνυμα στον πληρεξούσιο δικηγόρο του, Παναγιώτη Πετρόπουλο, αναφέροντας: "Τελειώστε με το MoU για να έρθω στην Αθήνα την Παρασκευή" δείχνοντας τις σκέψεις και προθέσεις του.

Αυτό που επιθυμεί ο πρίγκιπας είναι να ολοκληρωθούν άμεσα οι συζητήσεις για τη σύνταξη του Memorandum Of Understanding, προκειμένου να οριστικοποιήσει το ταξίδι του στην Αθήνα με σκοπό να συναντηθεί με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και να ολοκληρώσουν την μεταξύ τους συμφωνία.

Την ίδια ώρα ο πρίγκιπας ξέρει πως θα τύχει μεγάλης υποδοχής στο σαββατιάτικο ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο με αντίπαλο τον Εργοτέλη, αφού ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να δώσει το παρών.

Δεν αλλάζει στάση ο Τζίγγερ

Την ίδια ώρα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης από την πλευρά του δεν φέρεται διατεθειμένος να αλλάξει στάση. Συγκεκριμένα, ο Τζίγγερ συνεχίζει να στηρίζει την πρόταση να παραχωρίσει δωρεάν τις μετοχές του και είναι διαθέσιμος να συζητήσει με κάθε ενδιαφερόμενο, που εμφανιστεί μέσω του δικηγορικού γραφείου που τον εκπροσωπεί.

Ο μέτοχος του Παναθηναϊκού εξ' αρχής είχε τονίσει πως στόχος του θα είναι να διασφαλίσει το μέλλον της πράσινης ΠΑΕ έχει δείξει διατεθειμένος να μην δέχεται τελεσίγραφα παρόλο που η απόφαση του να αποχωρήσει είναι πλέον "τελειωμένη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ