ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το στερνό αντίο στον Τζόνι Βεκρή

Το στερνό αντίο στον Τζόνι Βεκρή
INTIME SPORTS

Πλήθος κόσμου συνόδευσε την Δευτέρα το απόγευμα τον Τζόνι Βεκρή στην τελευταία του κατοικία λέγοντας το "ύστατο χαίρε" στον εκλιπόντα που τόσο πρόωρα "έφυγε" από την ζωή.

Ήταν όλοι τους εκεί. Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του Τζόνι Βεκρή βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στον Ιερό Ναό του Διονυσίου του Αεροπαγίτου στο Κολωνάκι για να πουν το τελευταίο αντίο στον εκλιπόντα ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που εν συνεχεία έδωσαν το παρών και στο Β' νεκροταφείο συνοδεύοντας τον στην τελευταία του κατοικία.

Όλοι όσοι είχαν την τύχη να συναναστραφούν μαζί του είτε στην προσωπική του ζωή, είτε στον Παναθηναϊκό, είτε ακόμη και στην άλλη μεγάλη του αγάπη τον κινηματογράφο πέρασαν από την εκκλησία και παρακολούθησαν την νεκρώσιμη ακολουθία και ευχήθηκαν συλληπτήρια στην μητέρα του Αλίκη, στην γυναίκα του Λυδία αλλά και στα τρία του παιδιά Άννα, Σωκράτη και Ντίντι.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν οι Παύλος Γιαννακόπουλος, Γιώργος Βαρδινογιάννης, Γιάννης Βαρδινογιάννης, Δημήτρης Γόντικας, Λεωνίδας Πολέμης, Σοφοκλής Πιλάβιος, Αριστείδης Καμάρας, Αντώνης Αντωνιάδης, Τάκης Λουκανίδης, Στράτος Σωπήλης, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ο Βασίλης Παρθενόπουλος, ο Βαγγέλης Σαμαράς, ο Φάνης Βουτσαράς, ο Νίκος Χατζηνικολάκου, πρώην αντιπρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ, ο Νίκος Ρισβάς, ο Γιώργος Στράτος και πολλοί άλλοι.

Από τα στεφάνια που υπήρχαν ξεχώρισαν αυτό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, του "Ενιαίου Φορέα Θύρας 13", του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου, της ΕΠΟ, της Σούπερ Λιγκ, της ΑΕΚ, της Skoda Ξάνθης, του Βλάση Σταθοκωστόπουλου, της Μαριάννας Λάτση, του Χρήστου Πανόπουλου προσωπικά και πολλών ακόμη.

Άξιο αναφοράς και ενδεικτικό του πόσο αγαπητός ήταν ο Τζόνι Βεκρής είναι τα στεφάνια που έστειλαν, εκτός όλων των άλλων, τόσο προσωπικά ο Σωκράτης Κόκκαλης αλλά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όσο και ο Γιάννης Μώραλης αλλά και η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αμέσως μετά την νεκρώσιμη ακολουθία, οι παρευρισκόμενοι, από το Κολωνάκι μετέβησαν στο Β΄Νεκροταφείο όπου και είπαν το ύστατο χαίρε στον συγγενή, φίλο ή συνάδελφο Τζόνι. Εκεί βρέθηκε και ο Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος λόγω υποχρεώσεων δεν πρόλαβε να παραβρεθεί στην νεκρώσιμη ακολουθία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ