ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

To game report του Λοντ

To game report του Λοντ

To Sport24.gr παρακολούθησε το παιχνίδι Κουόπιο - Ελσίνκι και κατέγραψε την απόδοση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Παναθηναϊκού, Ρόμπιν Λοντ, λίγες ημέρες πριν την άφιξη του στην Αθήνα.

Την Παρασκευή (8/5) η Ελσίνκι ηττήθηκε 1-0 εκτός έδρας από την Κουόπιο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του φιλανδικού πρωταθλήματος και έπεσε από την κορυφή, μένοντας προσωρινά στη δεύτερη θέση.

Στην ενδεκάδα έπαιξε ο Ρόμπιν Λοντ, λίγες ημέρες πριν την έλευση του στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό.

Το Sport24.gr παρακολούθησε το ματς Κουόπιο - Ελσίνκι 1-0 και σας μεταφέρει τις εντυπώσεις του από την απόδοση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Τριφυλλιού.

Καταρχάς, συνολικά η Ελσίνκι πραγματοποίησε κακή εμφάνιση, με μόνο δύο καλές ευκαιρίες στη διάρκεια του παιχνιδιού και ελάχιστες οργανωμένες επιθέσεις.

Ο Λοντ αγωνίστηκε ως αριστερός εσωτερικός χαφ και ως προς το τέλος της αναμέτρησης, μετατέθηκε σε πιο κεντρικό ρόλο.

To game report του Λοντ

Η μπάλα δεν πέρασε πολύ από τα πόδια του, αφού γενικότερα η Ελσίνκι δεν είχε την κατοχή για πολλή ώρα. Ωστόσο, έδειξε ένας παίκτης με καλή τεχνική, με καλά χτυπήματα στις σέντρες και ανεβοκατέβηκε πολλές φορές, βγάζοντας ενέργεια και αντοχή.

Στο συγκεκριμένο ματς, δεν μπήκε στην περιοχή - δεν έκανε ευκαιρίες η Ελσίνκι -, έδειξε ότι δεν είναι σκληρός ποδοσφαιριστής, κάλυψε πολλούς χώρους και βοήθησε ανασταλτικά τον αριστερό μπακ.

Όσον αφορά την προσωπικότητα του, έδειξε εναρμονισμένος με το παιχνίδι του συνόλου και δεν επιχείρησε να κάνει μόνος του τη διαφορά. Απέφυγε τις πρωτοβουλίες, δεν είχε πολλές ατομικές προσπάθειες και κινήθηκε τακτικά στο ρόλο που είχε αναλάβει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ