ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Έτσι παίζει ο Ρόμπιν Λοντ"

"Έτσι παίζει ο Ρόμπιν Λοντ"

Τόνι Ντόμπλας και Τζίντεον Μπάαχ αναλύουν στο Sport24.gr το προφίλ του συμπαίκτη τους και νέας μεταγραφής του Παναθηναϊκού, Ρόμπιν Λοντ.

Ο Τόνι Ντόμπλας ένας από τους πιο έμπειρους Ισπανούς τερματοφύλακες με θητεία σε Μπέτις, Χερέθ, Σαραγόσα και Νάπολι, κι ο 23χρονος Γκανέζος αμυντικός Τζίντεον Μπάαχ, σκιαγραφούν στο Sport24.gr το προφίλ του Ρόμπιν Λοντ, συμπαίκτη τους, ο οποίος από το καλοκαίρι θα φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού

Συμπαίκτες στην Ελσίνκι, ο Τόνι Ντόμπλας ξεκαθαρίζει από την αρχή της κουβέντας ότι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του φινλανδικού πρωταθλήματος, την περασμένη σεζόν. Ποιο είναι το δυνατό του σημείο, και ποια είναι η θέση στην οποία αποδίδει καλύτερα;

"Ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του φινλανδικού πρωταθλήματος. την προηγούμενη σεζόν και πιστέψτε με έχει ένα λαμπρό μέλλον. Το δυνατό του σημείο είναι το σουτ, έχει πολύ τεχνικό και δυνατό σουτ.

Προσωπικά, εμένα μου αρέσει να παίζει στο κέντρο σαν επιτελικός μέσος, αλλά ο προπονητής τον χρησιμοποιούσε συχνά στις πτέρυγες. Δηλαδή, μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια επιτυχία κι εκεί. Κι αυτό εξηγείται από το γκολ. Έχει το εύκολο γκολ."

"Έτσι παίζει ο Ρόμπιν Λοντ"

Το μεγάλο ερώτημα είναι εάν ο Ρόμπιν Λοντ θα τα καταφέρει εκτός φινλανδικών συνόρων, τα οποία επαγγελματικά περνά πρώτη φορά. Ο Τόνι Ντόμπλας, δεν έχει καμία αμφιβολία, μιλώντας στο Sport24.gr:

"Είναι αρκετά πλήρης ποδοσφαιριστής, παρά το γεγονός ότι είναι νέος. Εάν τον εμπιστευθεί ο σύλλογος κι ο προπονητής, θα παίξει το ίδιο καλά κι έξω από τη Φινλανδία. Έχει νοοτροπία, χαρακτήρα, νικητή."

Ο Τζίντεον Μπάαχ, 23χρονος Γκανέζος αμυντικός της Ελσίνκι και συμπαίκτης του Ρόμπιν Λοντ εξηγεί στο Sport24.gr γιατί ο Φινλανδός μέσος, θα προσφέρει στον Παναθηναϊκό.

"Ναι, άκουσα αλλά ποτέ δεν τον ρώτησα. Μερικοί από τους συμπαίκτες μου, μιλούσαν γι' αυτό το θέμα στην προπόνηση. Ο Ρόμπιν δεν μίλησε ποτέ για τη μεταγραφή, αλλά ποτέ δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Δεν ξέρω καλά τη φινλανδική γλώσσα.

"Έτσι παίζει ο Ρόμπιν Λοντ"

Φαντάζομαι σίγουρα θα είναι χαρούμενος. Όλοι οι Φινλανδοί θέλουν να φύγουν από το πρωτάθλημα της χώρας τους, για ένα μεγαλύτερο σύλλογο.

Σε ο,τι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά, ο Τζίντεον Μπάαχ εξηγεί ότι ο Ρόμπιν Λοντ μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις, της μεσαίας γραμμής.

"Είναι ένας all-around ποδοσφαιριστής, παίζει παντού στο χώρο του κέντρου. Είναι το ίδιο καλός. Είμαι σίγουρος, ότι ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει από την μεταγραφή αυτή. Ο Ρόμπιν είναι καλός, για οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ