ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Την Παρασκευή οι υπογραφές" για τον Γουακάσο

"Την Παρασκευή οι υπογραφές" για τον Γουακάσο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, στις επόμενες μέρες αναμένεται η αποδέσμευση του Μουμπάρακ Γουακάσο από τη Ρουμπίν Καζάν. "Παρασκευή οι υπογραφές" υποστηρίζει ο Ντι Μάρτζιο.

Η αίσθηση που υπάρχει από την υπόθεση του Μουμπάρακ Γουακάσο είναι πως έχει πολλές πιθανότητες να καταλήξει σε συμφωνία. Από τον Παναθηναϊκό απέφευγαν να επιβεβαιώσουν το προχωρημένο της διαπραγμάτευσης, παραδεχόμενοι απλά ότι ο Γκανέζος χαφ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι εξετάζονται.

Ωστόσο, πληροφορίες που προέρχονται από τον Γουακάσο, υποστηρίζουν ότι οι συζητήσεις μεταξύ του ατζέντη και των διοικούντων την Ρουμπίν Καζάν εξελίσσονται ταχύτατα και στις επόμενες ώρες, ενδέχεται να λυθεί το συμβόλαιο.

Μεταξύ του Στραματσόνι και του μάνατζερ του Αφρικανού έχει επιτευχθεί προφορική συμφωνία στο οικονομικό σκέλος, ενώ ο Γουακάσο έχει μείνει ικανοποιημένος από τον ρόλο που προορίζεται να έχει στον Παναθηναϊκό. Συνεπώς, για την οριστικοποίηση της μεταγραφής απομένει η αποδέσμευση του 26χρονου παίκτη από τη ρωσική ομάδα.

Στη υπόθεση του Γουακάσο αναφέρθηκε και ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο οποίος έδωσε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα την κατάληξη της. "Η διαπραγμάτευση βρίσκεται στην κορύφωση της και η υπογραφή του συμβολαίου αναμένεται να μπει την Παρασκευή (17/7)" έγραψε στο blog του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ