ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελευταία προπόνηση για Καρνέζη στον Παναθηναϊκό

Τελευταία προπόνηση για Καρνέζη στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Ορέστης Καρνέζης βρέθηκε το Σάββατο στο Κορωπί, προπονήθηκε για τελευταία φορά με την πράσινη φανέλα και εν συνεχεία μάζεψε τα πράγματα του. Χωρίς προβλήματα η προπόνηση του Σαββάτου ενώ στο φιλικό της Κυριακής με τα Ψαχνά αναμένεται να παίξουν όλοι πλην του Μπεργκ.

Την τελευταία του προπόνηση με την φανέλα του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε το Σάββατο το απόγευμα ο Ορέστης Καρνέζης με τον 27χρονο κίπερ των πράσινων να δίνει το παρών στο Κορωπί και να ζητάει να πάρει μέρος στο πρόγραμμα του Τριφυλλιού.

Ο "Όρε" γυμνάστηκε για τελευταία φορά με τους συμπαίκτες του στο Τριφύλλι και μετά το τέλος του προγράμματος χαιρέτησε τον καθένα ξεχωριστά ενώ είχε συνομιλία και με κάθε μέλος του τεχνικού τιμ.

Άπαντες βέβαια του ευχήθηκαν ότι καλύτερο στην νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του ενώ τα μέλη του τεχνικού τιμ των πράσινων του είπαν πως όποια στιγμή θέλει μπορεί να δώσει και πάλι το παρών στο Κορωπί για να προπονηθεί.

Ο 27χρονος πορτιέρο εν συνεχεία μάζεψε τα πράγματα του από τα αποδυτήρια του νέου αθλητικού κέντρου του Παναθηναϊκού ενώ χαιρέτησε και τους υπάλληλους της ομάδας του Τριφυλλιού πριν αναχωρήσει.

Χωρίς προβλήματα

Την ίδια ώρα η προπόνηση των πράσινων κύλησε χωρίς κάποιο απρόοπτο και με τους ρυθμούς να πέφτουν ενόψει και του φιλικού της Κυριακής στα Ψαχνά. Μετά το ζέσταμα συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ακολούθησαν ασκήσεις ανάπτυξηςκαι τελειώματα σε δύο groups, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ασκήσεις ενδυνάμωσης. Ατομικά προπονήθηκε ο Αποστολόπουλος.

Χρόνο συμμετοχής σε όλους

Σε ότι έχει να κάνει με το φιλικό της Κυριακής ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου προανήγγειλε ότι θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους πλην του Μπεργκ όπως χαρακτηριστικά είπε και μένει να δούμε αν με μόλις 2 προπονήσεις παίξει και ο Νάνο ή επειδή ακόμα ο Ισπανός δεν έχει ανακοινωθεί μείνει και αυτός εκτός.

Οι πράσινοι θα συγκεντρωθούν στις 4.00μ.μ. στο Κορωπί και θα αναχωρήσουν με το πούλμαν της ομάδας για τα Ψαχνά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ