ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ανταλλαγή αλά NBA για Κλωναρίδη και ο Καρέλης

Η ανταλλαγή αλά NBA για Κλωναρίδη και ο Καρέλης
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός δεδομένα έχει κινηθεί για τον Βίκτορα Κλωναρίδη ενώ στο προσκήνιο επανέρχεται και ο Νίκος Καρέλης που έχει προταθεί στους πράσινους χωρίς ακόμα να έχει γίνει κίνηση.

Στο Τριφύλλι μπορεί να έχουν διαψεύσει το γεγονός ότι τους απασχολεί η περίπτωση του Βίκτορα Κλωναρίδη αλλά τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά και αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι για την περίπτωση του 21χρονου άσου υπάρχει η σκέψη να γίνει και μια ανταλλαγή αλά NBA.

Δηλαδή να δώσει ο Παναθηναϊκός δυο παίκτες από την ομάδα Νέων που δεν είναι επαγγελματίες στην ΑΕΚ προκειμένου να αποδεσμευτεί ο Κλωναρίδης από την ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του σε περίπτωση επαναπατρισμού του.

Ο ένας εξ αυτών μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο Λάμπρος Θαναηλάκης με τον φορ των πράσινων να έχει ζητήσει εδώ και μέρες την ελευθέρας του από τον Παναθηναϊκό.

Βέβαια η περίπτωση αυτή συγκεντρώνει πολλές δυσκολίες καθώς εκτός του ότι δεν έχει γίνει ξανά στην Ελλάδα και οι δυο ομάδες θέλουν να είναι ιδιαίτερα προσεχτικές για να μην την πατήσουν και να βγουν κερδισμένες.

Τι ισχύει με Καρέλη

Από εκεί και πέρα μια ακόμη περίπτωση που ενδεχομένως να απασχολήσει τον Παναθηναϊκό είναι αυτή του Νίκου Καρέλη. Ο διεθνής με την Ελπίδων άσος έχει προταθεί στους πράσινους τόσο πέρσι όσο και φέτος χωρίς όμως να έχει γίνει ακόμα κίνηση από πλευράς Τριφυλλιού.

Αυτό λέει ο εκπρόσωπος του Χρήστος Γάτσης σε επαφή που είχαμε το βράδυ του Σαββάτου και τόνιζε ότι περιμένει να δει και αυτός αν οι φήμες που ακούγονται για ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό τις επόμενες μέρες μετατραπούν σε πρόταση.

Ο Καρέλης τη φετινή σεζόν αγωνιζόταν στην Ρωσία με την Αμκάρ αλλά θα μπορούσε εύκολα να επαναπατριστεί. Πόσο μάλλον για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ