ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στόχο να "τρέξει" την υπόθεση "Arboris Capital" είχε ο Τζίγγερ

Στόχο να "τρέξει" την υπόθεση "Arboris Capital" είχε ο Τζίγγερ
INTIME SPORTS

Το έγγραφο που είχαν στείλει οι εκπρόσωποι του Τζίγγερ με το οποίο έδειχνε πως ήταν αντίθετος να μεταφερθεί στη Γ.Σ. η πρόταση της "Arboris Capital", είδε το φως της δημοσιότητας

Να "τρέχουν" οι εξελίξεις στη υπόθεση μεταβίβασης των μετοχών του είτε μέσω του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ, είτε μέσω της "Arboris Capital" επιζητά ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Για τον λόγο αυτό, ο Τζίγγερ ήθελε το Δ.Σ. να δώσει την εξουσιοδότηση στον πρόεδρο τυης ΠΑΕ, Δημήτρη Γόντικα να συζητήσει με την επενδυτική εταιρεία και να της δώσει τη δυνατότητα να αναζητήσει επενδυτή.

Αυτό καθώς το ότι θα έψαχνε επενδυτή η Arboris δεν θα σήμαινε πως αυτός που θα έφερνε θα ήταν και ο αγοραστής.

Όπως επίσης και το να δινόταν εξουσιοδότηση στην "Arboris Capital" δεν σημαίνει πως το "τριφύλλι" δεν θα μπορούσε να συζητήσει με τρίτους.

Αυτό αποδεικνύει και το έγγραφο που είχε στείλει το δικηγορικό γραφείο που έχει τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη προς το Δ.Σ.

Όπως φαίνεται και παρακάτω, το έγγραφο δείχνει κάποιες απαραίτητες προϋποθέσεις που πρέπει να ισχύσουν για να προχωρήσει το θέμα και δεν διαφέρουν από αυτές που ισχύουν και για τον Σουδάραβα πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ.

Αναλυτικά η επιστολή:

"Αγαπητέ κ. Γόντικα,

Σας αποστέλλω παρατηρήσεις επί του Engagement

1. Η αποδοχή από την ΠΑΕ των όρων του engagement letter -κατόπιν διαπραγμάτευσης- θα τελεί υπό τον όρο ότι τα συμβαλλόμενα μέρη- δηλαδή η ΠΑΕ και η Arboris -θα προσκομίσουν έγγραφα από τα οποία αποδεικνύεται ότι οι υπογράφοντες πράγματι δεσμεύουν τα συμβαλλόμενα μέρη.

2. Η διάρκεια του engagement letter πρέπει να είναι για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και όχι για αόριστο χρονικό διάστημα όπως είναι τώρα.

3. Πρέπει να επιβεβαιωθεί ότι δίνεται αποκλειστικότητα στην Arboris μόνο για τους συγκεκριμένους επενδυτές που η τελευταία προτείνει στην ΠΑΕ. Η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα ακόμη και κατά το χρονικό διάστημα που θα διαπραγματεύεται με την Arboris και τους επενδυτές που αυτή θα προτείνει να διαπραγματεύεται και με οιονδήποτε τρίτο.

4. Σε περίπτωση ευρέσεως επενδυτή μέσω της Arboris, η αμοιβή της Arboris θα καταβάλλεται από την ΠΑΕ στους ίδιους χρόνους χρόνους και με ανάλογες καταβολές με αυτές που θα γίνονται για την επένδυση από τον επενδυτή".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ