ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο προσκήνιο ο Ντιαβαρά

Στο προσκήνιο ο Ντιαβαρά

Δημοσιεύματα εφημερίδων αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Μπαμπά Ντιαβαρά της Μαριτίμο.

Μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού αποτελεί ο 24χρονος Σενεγαλέζος επιθετικός της Μαριτίμο Μπαμπά Ντιαβαρά, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου.

Η πλευρά του νέου σαουδαραβικού fund, έχει ήδη τρέξει κάποιες υποθέσεις που αφορούν τον Παναθηναϊκό, όπως παίκτες για τους οποίους ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ασχοληθεί στο παρελθόν και έχει δώσει το ΟΚ για την απόκτηση τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ντιαβαρά είναι ανάμεσα στους παίκτες που ο Πορτογάλος προπονητής εκτιμά καθώς είναι ο πρώτος σκόρερ ως τώρα της πορτογαλικής λίγκας (9 γκολ).

Το όνομα του Ντιαβαρά βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού από το 2010 επί ημερών Φρέιτα. Τον περασμένο Αύγουστο η Σέλτικ είχε ενδιαφερθεί γι΄αυτόν ωστόσο, παρέμεινε στην Μαριτίμο, αν και οι "Κέλτες" διατηρούν το ενδιαφέρον τους.

Η απόκτηση του δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη καθώς η διοίκηση του πορτογαλικού συλλόγου θα ζητήσει πολλά χρήματα αφού θεωρείται μεγάλο ταλέντο. Αν ο Φερέιρα δώσει το πράσινο φως στη νέα διοίκηση του Παναθηναϊκού, τότε θα γίνει επίσημη κρούση προς τον παίκτη και την ομάδα του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ