ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν δίνει συνέχεια ο Νίνης

Δεν δίνει συνέχεια ο Νίνης
Νίνης INTIME SPORTS

Δεν σκοπεύει να απαντήσει στην εξώδικη διαμαρτυρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Σωτήρης Νίνης, παραμένοντας προσηλωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του.

Ο διεθνής μέσος παρά την αρχική του έκπληξη μετά την παραλαβή της εξώδικης διαμαρτυρίας από τον Παναθηναϊκό δεν δείχνει διάθεση να οξύνει το κλίμα.

Άλλωστε δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης σε μία τόσο δύσκολη περίοδο για τους "πράσινους" παρότι ο 22χρονος μέσος εμφανίζεται πικραμένος από αυτή την κίνηση.

Ο Νίνης δεν προτίθεται να προβεί σε δηλώσεις εναντίον παραγόντων του "τριφυλλιού" παρά το εξώδικο που του εστάλη. Άλλωστε, αναγνωρίζει πως στον Παναθηναϊκό του δόθηκε η ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του, ενώ την ίδια στιγμή και ο ίδιος έχει προσφέρει στον σύλλογο.

Πρωταρχικό του μέλημα είναι να αποθεραπευτεί πλήρως, ώστε να επιστρέψει υγιής στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Νίνης επιθυμεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Παναθηναϊκό στην προσπάθεια που κάνει για νταμπλ αλλά και να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα στο Euro 2012. Σε ότι αφορά το συμβόλαιο του, θα ασχοληθεί όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Άκαμπτη η ΠΑΕ

Στον αντίποδα, στον Παναθηναϊκό, φέρονται ενοχλημένοι από το γεγονός πως ο νεαρός άσος άσος διαπραγματεύεται το μέλλον του, με άλλες ομάδες πριν αποκτήσει το δικαίωμα από τους κανονισμούς.

Οι "πράσινοι" δείχνουν διατεθειμένοι να φτάσουν στα άκρα προκειμένου να προασπίσουν τα συμφέροντα τους.

Σε ότι αφορά την παρουσία του Νίνη στο "τριφύλλι" τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την επόμενη εβδομάδα αφού προηγουμένως ζητηθεί η γνώμη του Ζεσουάλντο Φερέιρα.

Παράλληλα θα αναλυθούν όλες οι πτυχές του ζητήματος και σε συνεννόηση με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπο του, θα ληφθεί η σχετική απόφαση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ