ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στήριξη, ηρεμία και δουλειά

Στήριξη, ηρεμία και δουλειά
INTIME SPORTS

Η στήριξη στο πρόσωπο του Φερέιρα είναι δεδομένη, η ηρεμία απαραίτητη ενόψει Μάριμπορ και η σκληρή δουλειά επιβάλλεται ώστε να μπει η μπάλα στο πλεκτό.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Πανθρακικό τα αποδυτήρια του Τριφυλλιού θύμιζαν ησυχαστήριο καθώς δεν ακουγόταν το παραμικρό. Οι παίκτες του Τριφυλλιού δεν είχαν όρεξη για την παραμικρή κουβέντα ενώ και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ήταν αρκετά στεναχωρημένος.

Βέβαια το τηλέφωνο του Γιάννη Αλαφούζο και η δεδομένη στήριξη προς το πρόσωπο του ήταν κάτι που τον έκανε να αισθανθεί καλύτερα και ακόμα πιο σίγουρος ότι μπορεί να κάνει την δουλειά του απερίσκεπτος.

Ο Πορτογάλος γνωρίζει πως ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΠΑΕ τον εκτιμά ιδιαίτερα αλλά ένα τηλέφωνο λίγα λεπτά μετά από μια απρόσμενη ήττα ήταν σαφώς ότι καλύτερο για τον 66χρονο τεχνικό για τον οποίο δεν τέθηκε ποτέ θέμα απομάκρυνσης.

Αυτό που προέχει όπως έλεγαν στο Τριφύλλι οι ψυχραιμότεροι είναι πως πρέπει η ομάδα να βρει την ηρεμία της και να επανέλθει. Να μην τους πάρει από κάτω καθώς όλοι ξέραν πως φέτος τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Η ηρεμία άλλωστε χρειάζεται καθώς ακολουθεί και ένα παιχνίδι για το Europa League και μια νίκη επί της Μάριμπορ την Πέμπτη θα αλλάξει άρδην τα δεδομένα στο πράσινο στρατόπεδο.

Το τρίτο θέμα στο οποίο πρέπει να σταθούν στον Παναθηναϊκό είναι στην δουλειά, σκληρή δουλειά πάνω στην ολοκλήρωση των φάσεων και κυρίως στα τελειώματα έτσι ώστε να βρεθεί πρόβλημα στην δυστοκία που έχει το Τριφύλλι σε όλα τα φετινά παιχνίδια με εξαίρεση τα ματς με την Μάδεργουελ.

Άλλωστε το είπε και ο Φερέιρα μετά το τέλος του αγώνα ότι είναι θέμα δουλειάς και όχι τύχης το σκοράρισμα και οι χαμένες ευκαιρίες. Ο Πορτογάλος έχει την αμέριστη στήριξη της πράσινης διοίκησης οπότε έχει και την δυνατότητα να αλλάξει τα πάντα. Στο χέρι του είναι να τα καταφέρει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ